Holnap kapom meg a 3.oltást, a lent leírt dolgokat figyelembe véve mire számíthatok?
Tehát holnap megyek 3.oltásra viszont fel akarok most előre készülni ha lesz valami.
Július közepén kaptam az első pfizer oltásomat, 1 napra rá 38 fokos láz utánna pedig 1 hétig köhögés és torokfájás, ez még elviselhető volt.
Második pfizeremet augusztus elején/közepén kaptam, itt akadtak gondok.
Másnap este elkezdtem lázasodni, nem tulajdonítottam nagy dolgot neki hiszen úgyis lemegy gyorsan, gondoltam.
Ezután 1 órakor felébredtem a fejem nem fájt, csak fura érzés volt és kicsit melegebbnek éreztem még magam.
A kicsit melegebb 41 fok volt, utánna kiakadt a hőmérő.
A barátommal voltunk éppen ketten, adott lázcsillapítót illetve elpróbált a kádig vinni hűtőfürdőhöz . Nem is lett volna akkora nagy gond ha lemegy, de nem ment le.
3 napig 39.5 alá nem ment, gondolkoztam hívok mentőt de nem tudom mit tudtak volna kezdeni velem.
5 nap után elkezdett lemenni viszont újra torokfajás és rendes szamárköhögéssel, nem múlt el szóval erre kaptam 10 napos antibiotikumot ami szép lassan elvitte . Tehát nem tudom mire számítsak a 3.-nál.
Az is ennyire rossz lesz, illetve ha megint annyira magas a lázam és az azzal járó dolgok miatt kihívhatom-e ilyen esetben a mentőt?
Nektek voltak ilyen mellékhatások az oltás után?
Köszi ha veszitek a fáradtdágot és elolvassátok!
Szép estét és egészséget mindenkinek!
(A 3. oltásom is pfizer lesz.)
Nem írt neki valaki privátot? Abból legalább kiderül, ha törölt felhasználó? Mert ez így nem sok jót sejtet.
Szép jóestét mindenkinek ! Igen élek, nem voltam troll csak kicsit megfeledkeztem a gyakorikérdésekről .Az oltás után olyan 4 napig voltam lázas illetve a fejem még mindig fáj az első nap óta, de nem vészesen .
Szerencsére a láz nem ment fel egészen 40 ig,ennyivel megúsztam illetve a fejfájással!
Köszönöm mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!