Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Holnap kapom meg a 3.oltást,...

Holnap kapom meg a 3.oltást, a lent leírt dolgokat figyelembe véve mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Tehát holnap megyek 3.oltásra viszont fel akarok most előre készülni ha lesz valami.

Július közepén kaptam az első pfizer oltásomat, 1 napra rá 38 fokos láz utánna pedig 1 hétig köhögés és torokfájás, ez még elviselhető volt.

Második pfizeremet augusztus elején/közepén kaptam, itt akadtak gondok.

Másnap este elkezdtem lázasodni, nem tulajdonítottam nagy dolgot neki hiszen úgyis lemegy gyorsan, gondoltam.

Ezután 1 órakor felébredtem a fejem nem fájt, csak fura érzés volt és kicsit melegebbnek éreztem még magam.

A kicsit melegebb 41 fok volt, utánna kiakadt a hőmérő.

A barátommal voltunk éppen ketten, adott lázcsillapítót illetve elpróbált a kádig vinni hűtőfürdőhöz . Nem is lett volna akkora nagy gond ha lemegy, de nem ment le.

3 napig 39.5 alá nem ment, gondolkoztam hívok mentőt de nem tudom mit tudtak volna kezdeni velem.

5 nap után elkezdett lemenni viszont újra torokfajás és rendes szamárköhögéssel, nem múlt el szóval erre kaptam 10 napos antibiotikumot ami szép lassan elvitte . Tehát nem tudom mire számítsak a 3.-nál.

Az is ennyire rossz lesz, illetve ha megint annyira magas a lázam és az azzal járó dolgok miatt kihívhatom-e ilyen esetben a mentőt?

Nektek voltak ilyen mellékhatások az oltás után?

Köszi ha veszitek a fáradtdágot és elolvassátok!

Szép estét és egészséget mindenkinek!

(A 3. oltásom is pfizer lesz.)

2022. jan. 6. 23:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy?
2022. jan. 10. 00:10
 22/29 anonim ***** válasza:
Hát ez így nem sok jót sejtet...
2022. jan. 10. 16:03
 23/29 anonim ***** válasza:
??
2022. jan. 13. 11:23
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem írt neki valaki privátot? Abból legalább kiderül, ha törölt felhasználó? Mert ez így nem sok jót sejtet.

2022. jan. 13. 11:52
 25/29 anonim ***** válasza:
#24 Lehet neki üzenetet küldeni, vagyis él a fiókja.
2022. jan. 13. 12:02
 26/29 anonim ***** válasza:
#25! Hát, a fiókja él, de vajon ő?😕Azt írta, még jelentkezik. Most vagy nagy a baj, vagy csak troll volt.
2022. jan. 13. 12:06
 27/29 A kérdező kommentje:

Szép jóestét mindenkinek ! Igen élek, nem voltam troll csak kicsit megfeledkeztem a gyakorikérdésekről .Az oltás után olyan 4 napig voltam lázas illetve a fejem még mindig fáj az első nap óta, de nem vészesen .

Szerencsére a láz nem ment fel egészen 40 ig,ennyivel megúsztam illetve a fejfájással!

Köszönöm mindenkinek !

2022. jan. 14. 00:06
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Na, szerencse. Már itt aggódtunk, hogy mi lett veled. Jobbulást!🙂
2022. jan. 14. 01:03
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Azóta érzel bármilyen negatív hatást?
2023. márc. 14. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!