Holnap kapom meg a 3.oltást, a lent leírt dolgokat figyelembe véve mire számíthatok?
Tehát holnap megyek 3.oltásra viszont fel akarok most előre készülni ha lesz valami.
Július közepén kaptam az első pfizer oltásomat, 1 napra rá 38 fokos láz utánna pedig 1 hétig köhögés és torokfájás, ez még elviselhető volt.
Második pfizeremet augusztus elején/közepén kaptam, itt akadtak gondok.
Másnap este elkezdtem lázasodni, nem tulajdonítottam nagy dolgot neki hiszen úgyis lemegy gyorsan, gondoltam.
Ezután 1 órakor felébredtem a fejem nem fájt, csak fura érzés volt és kicsit melegebbnek éreztem még magam.
A kicsit melegebb 41 fok volt, utánna kiakadt a hőmérő.
A barátommal voltunk éppen ketten, adott lázcsillapítót illetve elpróbált a kádig vinni hűtőfürdőhöz . Nem is lett volna akkora nagy gond ha lemegy, de nem ment le.
3 napig 39.5 alá nem ment, gondolkoztam hívok mentőt de nem tudom mit tudtak volna kezdeni velem.
5 nap után elkezdett lemenni viszont újra torokfajás és rendes szamárköhögéssel, nem múlt el szóval erre kaptam 10 napos antibiotikumot ami szép lassan elvitte . Tehát nem tudom mire számítsak a 3.-nál.
Az is ennyire rossz lesz, illetve ha megint annyira magas a lázam és az azzal járó dolgok miatt kihívhatom-e ilyen esetben a mentőt?
Nektek voltak ilyen mellékhatások az oltás után?
Köszi ha veszitek a fáradtdágot és elolvassátok!
Szép estét és egészséget mindenkinek!
(A 3. oltásom is pfizer lesz.)
Örülök neki!
2 hét múlva kontroll itt! :D
Nem tudok aludni, fáj a fejem illetve a lázam 39.4 ...
Nem tartott sokáig a jó hír .
Köszönöm mindenkinek aki leírta az álláspontját, akár oltáspárti akár nem. Elfogadom mindenki véleményét ! Majd jelentkezem még !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!