Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Holnap kapom meg a 3.oltást,...

Holnap kapom meg a 3.oltást, a lent leírt dolgokat figyelembe véve mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Tehát holnap megyek 3.oltásra viszont fel akarok most előre készülni ha lesz valami.

Július közepén kaptam az első pfizer oltásomat, 1 napra rá 38 fokos láz utánna pedig 1 hétig köhögés és torokfájás, ez még elviselhető volt.

Második pfizeremet augusztus elején/közepén kaptam, itt akadtak gondok.

Másnap este elkezdtem lázasodni, nem tulajdonítottam nagy dolgot neki hiszen úgyis lemegy gyorsan, gondoltam.

Ezután 1 órakor felébredtem a fejem nem fájt, csak fura érzés volt és kicsit melegebbnek éreztem még magam.

A kicsit melegebb 41 fok volt, utánna kiakadt a hőmérő.

A barátommal voltunk éppen ketten, adott lázcsillapítót illetve elpróbált a kádig vinni hűtőfürdőhöz . Nem is lett volna akkora nagy gond ha lemegy, de nem ment le.

3 napig 39.5 alá nem ment, gondolkoztam hívok mentőt de nem tudom mit tudtak volna kezdeni velem.

5 nap után elkezdett lemenni viszont újra torokfajás és rendes szamárköhögéssel, nem múlt el szóval erre kaptam 10 napos antibiotikumot ami szép lassan elvitte . Tehát nem tudom mire számítsak a 3.-nál.

Az is ennyire rossz lesz, illetve ha megint annyira magas a lázam és az azzal járó dolgok miatt kihívhatom-e ilyen esetben a mentőt?

Nektek voltak ilyen mellékhatások az oltás után?

Köszi ha veszitek a fáradtdágot és elolvassátok!

Szép estét és egészséget mindenkinek!

(A 3. oltásom is pfizer lesz.)

2022. jan. 6. 23:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, majd írd meg a fejleményeket!!
2022. jan. 7. 13:28
 12/29 A kérdező kommentje:
Délután 2-kor kaptam az oltást eddig minden rendben, testhőm csak 37.0 fok illetve csak a karom fáj amibe az oltást kaptam, remélem marad ennyi tünet és kész .
2022. jan. 7. 20:44
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Örülök neki!

2 hét múlva kontroll itt! :D

2022. jan. 7. 20:55
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá! Reméljük nem lesz rosszabb.
2022. jan. 7. 22:48
 15/29 A kérdező kommentje:

Nem tudok aludni, fáj a fejem illetve a lázam 39.4 ...

Nem tartott sokáig a jó hír .

Köszönöm mindenkinek aki leírta az álláspontját, akár oltáspárti akár nem. Elfogadom mindenki véleményét ! Majd jelentkezem még !

2022. jan. 8. 05:10
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást!
2022. jan. 8. 10:34
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt megkérdezhetem hogy milyen okból oltattál? Munkahelyed tette kötelezővé? Vagy más okból?
2022. jan. 8. 10:39
 18/29 anonim ***** válasza:
Oltáspártiként mondom, hogy ilyen mellékhatásokkal harmadik oltásnak biztosan mást választottam volna. Jobbulást neked!
2022. jan. 8. 14:30
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást! Reméljük, rosszabbul nem leszel, de hívd nyugodtan az ügyeletet, ha úgy érzed, szükséged van rá, legfeljebb megnyugtatnak vagy adnak egy kis szteroidot, ami visszafogja picit az immunreakciót.
2022. jan. 8. 15:49
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy, kérdező?
2022. jan. 9. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!