Beoltatod a gyermeked covid ellen?
Ezt másoltam (Bíró Évától):
"Egy Biontech/Pfizer tanulmány a magukat jó szülőnek tartó szerencsétlen átverteknek:
Ez a tanulmány 2021 márciusban kezdődött és előre láthatólag 2026 (!) májusig tart. 11.422 gyereken, fiatalon kísérletezgetnek 6 hónapos és 18 éves kor között. Most jön a "legjobb": A tanulmány célja, hogy a különböző adagú hatóanyaggal beoltott alanyok eredményeiből kikövetkeztessék, megbecsüljék, hogy milyen adaggal oltsák a 6 hónap alatti babákat. Normális???
A elsődleges célok között szerepel, hogy megállapítsák, mekkora dózis okoz helyi-, szisztémás-, nem kívánt- és komoly mellékhatást.
A másodlagos cél megállapítani, hogy képződik-e neutralizáló antitest.
Még mindig nem értitek? 2026-ig tesztelgetik mellékhatásra és hatékonyságra a géninjekciót 6 hónapostól-18 éves gyerekeken. Mikor fogjátok fel, hogy ez egy GÉNBÁZISÚ, KÍSÉRLETI SZAR, semmi köze a hagyományos oltásokhoz? Mindenki aki oltatott, egy emberkísérlet résztvevője!"
A tanulmány linkjét küldöm mindjárt.
Én akkor 15 voltam amikor rámeröszakolták a betegséget, azelőtt enyhe anémiám volt, 2 oltás után rá 2 éve itt fekszek az össejt transzplantációs osztályon, sokszor szidom emiatt szüleimet és még a kezelések alatt ők sirtak hogy brühü kellett ez nekünk meg mi lesz most hát ha nem oltattak volna be akkor én nem lennék korházba,
A szüleimre nem tudok haragudni mert megfenyegették őket , az orvosaimat viszont rendszeresen elküldöm a p@cs@ba
Nekünk ismerős család járt így ,jaj így beoltatjuk magunkat, fontos a közösség védelme, tanult diplomás emberek hiszünk az orvosoknak, a tudománynak, mi lett az egész család szívritmuszavaros lett, Budapesten magánorvos elismerte, hogy az oltás okozta ezt, de ne nagyon hangoztassák.
Másik egy rokonunk akivel alig beszélünk, stroket kapott oltás után, szinte élő halot azóta, ő azért olttatta be magát, mert a reumájára kap egészségügyi kezelést.
Egy ismerősöm is szívinfarktust kapott oltás után.
Ja igen a tudomány, az orvoslás az orvosok azt mondják amit a gyógyszeripar, meg a kormány mond. Mond csak?
Hogy lehet ,hogy a háború ki törése óta alig van covidos beteg, vagy ha van nem is mond róla semmit a média. Még 1 éve 1 hónapja vedd fel a harmadik, negyedik oltást, maszk használat.
Kitört a háború 1 hónap múlva se maszk, se oltási igazolvány, se semmi nem kell már.
Meg már az oltatlanok jogait korlátozták Európában mindenhol, így covid úgy covid. Most hol a covid?
Én úgy gondolom Putyin megunta a covidot, ezért indította meg a háborút. Merem fogadni, emellett Putyint egy háborús bűnösnek tartom, nem védem ezzel.
Volt olyan ismerősöm akinek az 5 éves gyerekét nem látták el, mert szülővel oltatlanok voltak, mehettek magánrendelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!