Beoltatod a gyermeked covid ellen?
Teljesen logikus és egyáltalán nem rémisztő ez az adat. Alapvetően a gyerekek, hála Istennek, (és többek között az egyéb védőoltásoknak. Lásd
pl torokgyík) ritkábban halnak meg. A covid is kevésbé veszélyes rájuk, de mégis arányaiban ez a leggyakoribb még ha kis számról is van szó.
Rég beoltattuk a gyerekeket, azt' cső.
Oka? Bizonyos fertőző betegségekre nincs gyógyszer, csak a megelőzés.
Ha valaki elkapja, és ne adj isten belekeveredik, bánhatja hogy nincs oltása, mert az egészségügyet sem fogja érdekelni az állapota. Ha ő nem élt az oltás lehetőségével, akkor nyugodt szívvel fogják hagyni meghalni, senkit nem fog érdekelni.
Az MTA az amerikai CDC-re hivatkozik, a CDC Rochelle Walenskyvel az élén pedig mindig igazat mond ugyebár (irónia).
Tehát az USÁ-ban 2021. november végéig meghalt 621 "gyerek" (0-17 éves korosztály!) COVID-ban. Ez nem egy év, hanem kb. 22 hónap. Mivel azt elfelejtették közölni, hogy az elmúlt 1 évben hány gyerek halt meg, tételezzük fel, hogy ez a szám időarányosan számítva 340. Egy 300 milliós országban, ahol 2019-ben közel 21 ezer kisbaba halt meg (forrás: [link] )
Itt van egy grafikon számokkal 2018-ból: [link]
Eszerint 2018-ban az összes krónikus légúti betegség 274 amerikai gyerek és tinédzser halálát okozta, de ez még mindig csak a 10. a listán. Most, hogy szinte csak a COVID létezik, és a legtöbb ember, aki belehal (ez gyerekekre is vonatkozik), súlyos/krónikus betegségekben szenved, a COVID valahol a 8-9. helyen lehet.
45# Örülök hogy könnyen átvészeltétek, nagyon szerencsések vagytok. Sajnos a kórházak tele vannak covidosakkal, és akinek súlyos az állapota, azt a te nézeteid nem vigasztalják, lásd Csollány Szilvesztert, Igali Diát és még rengeteg embert akiről te nem tudsz.
Szerencsések vagytok, és ne becsmérelj légyszíves másokat, mert másokat meg az oltás véd meg, nem a szerencséje.
42 voltam.
42, 47
"...Ha ő nem élt az oltás lehetőségével, akkor nyugodt szívvel fogják hagyni meghalni, senkit nem fog érdekelni."
Szerintem ez a mondatod jóval felforgatóbb bármelyik mondatomnál, amit itt bárkinek írtam. Nem becsméreltem senkit.
Azt se felejtsd el, hogy a kérdés a gyermekek (6-11 éves korosztály) oltásáról szól. Velük nincsenek tele a kórházak, azt gondolom, hogy ebben azért egyetérthetünk.
Az, hogy miért vagyok egyszer oltva, egy bonyolultabb sztori, de elég annyi hozzá, hogy messze nem csak rajtam múlott: hiszed vagy sem, kb senki nem akart beoltani másodjára. Se a háziorvos, se az oltópont, mert mindenki hárított és a másikra mutogatott. És senki, de senki nem merte beadni a vakcinát. Ilyen is van. Nem volt teljesen sima ügy az omicron nálam, még most is vannak tüneteim. Ezzel együtt is enyhe lefolyásúnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!