Más is bízik benne, hogy az omikron variáns után végre megszűnik a koronavírus, és minden visszatér a régi kerékvágásba?
Figyelt kérdés
Vagyis megszűnnek a korlátozások, mint maszkhasználat zárt terekben, kiutazási korlátozások.
Ezek mellett szükség lenne az oltásokra, mert egészségügyben levő ismerőseim is mondták, hogy lélegeztetőgépre többnyire be nem oltott emberek kerülnek. Semmibe nem kerülne, csak oltakozni kéne, mint ahogyan általános iskolában is beoltottak minket, elsőben, ill. később hepatits-B ellen, ill. kb. 10 éve H1N1 ellen. Tegyük félre a politikát is, betegségről van szó.
2022. jan. 3. 00:23
21/28 anonim válasza:
20# jajj egy dolog jön franciaországból a hülyeség de az jobban terjed mint a fény csak van aki gyorsabb nála
22/28 anonim válasza:
Na király, pont most jöttem haza Franciaországból.
Ma meg már plázázni voltam... Ajjajjj... Lehet én vagyok a felelős az ötödik hullámért
24/28 anonim válasza:
Nem, mivel az omicron óta itt van az IHU variáns már...
25/28 anonim válasza:
Eddig is egy mesterségesen generált pánikkeltés volt. És igen az Omikron olyan mint egy másnaposnak a kutyaharapás szőrével.
26/28 anonim válasza:
Már most kitaláltak egy új variánst, a fluronát, és hétfőn percre pontosan reggel 8 órakor jön az ötödik hullám, szóval ne reménykedj.
27/28 anonim válasza:
A flurona nem új variáns, hanem az influenza és az omikron okozta kettős megfertőződés. Sanszos, hogy az influenzát felcseréli az omikron, és onnantól kezdve omikron náthánk lesz. Van egy emelt szintű bioszom, többet egyelőre nem értek a témához, de a gyengébb vírus nagyobb eséllyel mutálódik gyengébb vírussá. Az influenza sem mutálódott eddig szuperveszélyessé, évente cserélt néhány pontmutációt aztán csókolom. Ha minden jól megy és addigra nem jön egy Türkbekisztáni mutáns, akkor tavasztól már nem lenne szabad bezárni a társadalmat. Az oltásokkal úgy kellene eljárni, mint az influenza elleni oltásokkal, évente készítenek egy újat az aktuális mutációnak megfelelően, és aki akarja, az felveheti. A helyzet nem indokol se diszkriminációt, se lezárásokat, se védettségit, hiszen egy erősebb nátháról beszélünk! Mondom, ha minden jól marad, akkor tavasztól indokolt lenne a nyitás és a pandémia hivatalos megszűnése.
28/28 anonim válasza:
Akkor nem variálnának az oltási kártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!