Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most akkor kinek higgyünk,...

Most akkor kinek higgyünk, Rusvainak, vagy Zachernek? Csak mert pont az ellenkőjét állítják covid ügyben.

Figyelt kérdés

Már annyira nem figyel a pánikkeltő rettegésgyár, hogy egymás mellett hozzák le az egymásnak ellentmondó nyilatkoztatokat.

Zacher szerint egyre durvább járványhullámok jönnek, Rusnyai szerint meg vége lesz és nem lesznek újabb hullámok. Most akkor melyik álvirológus celebolrvosnak higgyünk? Vagy egyiknek se?

[link]

[link]

2022. jan. 2. 20:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
68%
Nincs mit. Persze, én sem tudom a tutit, de igy látom a dolgokat.
2022. jan. 5. 22:40
 32/33 anonim ***** válasza:
89%

Zachernek semmi köze a virológiához, csak szeret szerepelni, megirigyelte Csernust, szeretne ő is orvosceleb lenni. Szerintem hamarosan főzős műsorokban is viszontláthatjuk, esik nagyon a színvonala szegénynek.

Az meg abszurd, hogy valaki azt írja, azért mondanak hülyeségeket, mert csak találgatni tudnak. Ha csak találgatni tudnak, akkor nem kell nyilatkozni. Ezzel az erővel engem is megkérdezhetnek, mert találgatni én is tudok.

2022. jan. 9. 15:56
 33/33 anonim ***** válasza:
69%
Zacher már elég régóta celeb, meg orvos is, nem kell irigyelnie senkit. Amúgy meg a tanulmányai, munkája és szakmai tapasztalata révén többet ért a dologhoz, mint mondjuk te. De közel sem annyira, mint egy virológus vagy epidemiológus. Mindenki nyilatkozatait a helyén kell kezelni. A tévében épúgy, mint itt a GYK-n.
2022. jan. 9. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!