Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ugye nem gondolják komolyan...

Ugye nem gondolják komolyan hogy a maszk normává válik?

Figyelt kérdés

Mi az hogy normává válik a maszk?Levegőt nem kapok ebben a hulladékban!Ha a többi koronavírustól is sikerült megszabadulni,ettől miért nem?

[link]

2021. dec. 30. 19:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

10# Elég nyegle lehet az immunrendszered, ha 1-2 havonta beteg vagy. Egy volt kolléganőm volt ilyen, minden hónapban volt valami felsőlégúti nyavalyája, ő már kovid előtt is túlsterilizált maga körül mindent, meg is lett az eredménye. A másik kollégával sosem kaptuk el tőle az aktuális baját, a maszk se volt még divatban akkor, nem azon múlt.

Amúgy meg elég kellemetlen viselet ez a gusztustalan pofapelus, azért remélem, hogy hamarosan végleg búcsút intünk neki.

2021. dec. 30. 20:52
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

5-ös

Akkor hordd is 0-24-ben, nem szeretném meglátni, hogy anélkül korzózol, sportolsz, alszol, eszel.

2021. dec. 30. 21:38
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

11

Az én munkahelyemen anno a fél társaságon átment havonta valami, de tényleg. Minél egészségesebben élt valami, annál biztosabb volt, hogy át fog rajta menni, amit épp aktuálisan valaki behozott (gondolom ez azért véletlen egybeesés, de tényleg így volt).

Senki se sterilizált túl semmit, sőt.

Mióta nincs korlátozás és sokáig nem kellett maszk, szeptember végén, október végén és karácsony előtt is beteg voltam, továbbá két hónapja köhögök hurutosan. Jó, mondjuk egyre enyhébben, a decemberinél nem is szedtem semmit és addigra orrspray se volt, így csak a mindennapos sósvizeset használtam rá.

Egy élmény.

Baráti, ismerősi körben szintén nagyjából fele-fele a gyakran betegek vs sohasem betegek aránya.

Csak a net van tele az 5 éve nem kaptam el semmit emberekkel.

2021. dec. 30. 21:56
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

13

Akkor aki fél - mint te is - hordjatok maszkot. Én nem fogok helyetted.

2021. dec. 30. 22:21
 15/23 anonim ***** válasza:
27%

Miért illik szerinted ide a félelem szó?

Nem félek a felsőlégúti fertőzéstől, csak kellemetlennek gondolom őket a hurutos köhögéssel együtt.

2021. dec. 30. 22:45
 16/23 anonim ***** válasza:
10%
14 de dfogod hordaqni mert ez a törvény. nem vagy kivétel.
2021. dec. 30. 23:04
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
Miért illik ide a félelem szó?
2021. dec. 30. 23:34
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

16-os

Nem, nincs olyan törvény és nem is lesz, hogy majd akkor is hordani kell, ha már nincs világjárvány.

2021. dec. 31. 00:25
 19/23 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon remélem hogy nem. Akik kitalálták, azok hegesszék a saját arcukra.
2021. dec. 31. 16:18
 20/23 anonim ***** válasza:
79%

Én is remélem hogy nem mert értelme 0

Csak fulladozol benne de ennyi

Egésznap meg viselje aki kitalálta :D(Sok munkakörben egésznap rajtuk van)

Aki akarja viselje de aki nem szeretné azt hagyják ezzel békén

Ugyanez igaz bármire ami a nagy pandémiával kapcsolatos

Ideje volna már hagyni élni mindenkit mint azelőtt mert kezd rohadtul fárasztó lenni már ez a mindmeghalunk világfájdalom

2021. dec. 31. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!