Ki gondolja még úgy, hogy a korona vírus túl van reagálva?
#1 Sokan csak személyes rossz tapasztalat után gondolják meg magukat
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Az okos más kárából tanul, a buta még a sajátjából sem :-( Közben az orvos, az ápoló meg megszakadva küzd akár az élete árán is, és közben leköpik :-(
Kitartás pajtás, az idő mindenre magyarázatot ad, és a végső konklúzió mindig tiszta. Tovább kell csinálni!
Van pár halott ismerősöm, a legfiatalabb 34 éves volt, 0 ismert alapbetegséggel, sportolt, 3 gyerek maradt utána.
Húzd fel azt a kûrva madzkot!
A szavazás kérdései zavarosan vannak megfogalmazva:
- a szavazás előtti egyetlen kérdő mondat: "Ki gondolja még úgy, hogy a korona vírus túl van reagálva?"
- az első választás a szavazásban: "Komolyan gondolom"
- mit? Hogy túl van reagálva? Vagy valami mást gondoltál?
"Akinek jó az immunrendszere, 70-80 éves korban is szövődmények és komolyabb baj nélkül átmegy rajta"
Ezen a tévhiten már rég túl vagyunk.. már több mint huszonötezren haltak bele csak hazánkban, szóval sajnos nincs itt túlreagálva semmi. Az viszont való igaz, hogy hiba volt úgy kommunikálni a maszkhordást, mint a biztos védekezést a vírus ellen, mert akik elkapták, azok is maszkot hordtak..
A maszk az emberekben hamis biztonságérzetet kelt, a tények viszont azt bizonyítják, hogy nincs olyan szintű hatékonysága a védekezésben, mint amit hiszünk róla.
Én biologikusan állok hozzá. De annyira felháborít amit művelnek, hogy bevallom én is beforgattam magam a konfliktusba és volt egy 3 napos lázam.
Ennyi. Meg annyi, hogy igyekszem magam nem felhúzni ezen az egész ocsmányságon amit tesznek velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!