Ki gondolja még úgy, hogy a korona vírus túl van reagálva?
Én is így gondolkodtam, mint te. Túl van reagálva, a csapból is ez folyik, én nem kaphatom el, ha mégis, 3 napig folyik az orrom aztán cső...
Hozzátenném, hogy nem vagyok beteges, lázam sem szokott lenni.
Majd egy szép márciusi napon fájt a fülem, a fogam, fáztam, és 38,5 volt a lázam. Másnap nagyon durva fejfájás, étvágytalanság. 3. Nap már 39,6 fokos láz, amit semmi nem vitt le már az eleje óta, csak a borogatás. a fejfájást se csillapitotta semmi.
9 napig tartott a láz, fogyás -6 kg.
Ennek már 2,5 hete vége. A mai napig minden bajom van, éjjel nappal folyik rólam a viz, sétálni nem birok 20 percnél tovább, mert lihegek, mint aki körbetekerte a balcsit.
Na szóval én márc.20 óta hiszek benne.
Bocs, ha hosszú lett 😃
Én:
-nem érdekel a vírus
-nem érdekel a halottak száma
-nem hordok maszkot, csak a boltba, az is légáteresztős
-elvileg már elkaptam, teszten nem voltam mert tudtam csinálni a mindennapi dolgaimat, hülye pedig nem vagyok, hogy karanténba rakassam magam, csak mert nem érzem a kv izet
-oltatni sem fogok
-boldogan élem az eletemet továbbra is, friss levegővel, sok mozgással
22-es, remélem, csak nagyon-nagyon kevés olyan ember van a világban mint te, mert belőletek még az is sok.
És mindezt képes voltál leírni az előtted kommentelő után!
Megvetlek.
A COVID és az influenza nem ugyanaz a szint.
Az influenza nem okozta azt, hogy a mostanihoz hasonló járványügyi intézkedések mellett tele legyenek az intenzív osztályok haldoklókkal. Mert a lélegeztetőgépen levőket nyugodtan nevezhetjük haldoklóknak. (80-95%-os halálozási arány.)
Vagy ahol nem vezettek be korlátozásokat, ott a halottakat más városokba kellett elszállítani hamvasztásra vagy tömegével kellett sírokat ásni (Észak-Olaszország, egyes brazil városok).
#24: nem tudom, nekem szántad-e a kommentedet, vagy elírtad a számot, de én gondoltam az influenzásokra is! Amikor 2017-ben influenzás voltam, nem mentem be dolgozni, és amikor rögtön utána meglátogattak a rokonaim egy kisbabával, végig maszkban voltam közöttük!
És amikor influenzás volt a kollégám (aki sajnos velem ellentétben bejárt dolgozni), gyakran szellőztettem az irodában.
Ebből is látszik, nem új intézkedések ezek (távolságtartás. maszkhasználat, szellőztetés...)
Egyértelműen. Ez szimplán üzlet. Mint minden a világban, csak nem vesszük észre.
A CNN-nél már beismerték, hogy a koronavírus sztori szándékosan lett felfújva, "kell ugyanis a félelemkeltő tartalom, ami a képernyőhöz bilincseli a fogyasztókat". (A következő jogainkat korlátozó eseménysorozat ürügyét pedig a globális felmelegedés fogja adni.)
És vajon miért kell most ilyen miértékben szándékosan lerontani az emberek immunrendszerét a korlátozásokkal, maszkokkal, vakcinákkal, az immunerősítő tevékenységek betiltásával, a kapcsolatok szétverésével, a folyamatos stresszeléssel, stb?
A kábítószerből is az elsőt ingyen adják a dealerek, hogy rászokj és utána már ne tudj nélküle élni. Vagy mint a szoftvereknél a demo verzió, amit megkapsz ingyen, hogy megkedveld és utána folyamatosan megvedd a fizetőset.
A gyógyszergyáraknak az egészséges ember nem üzlet. A halott ember sem. Viszont a visszatérő vevő mindenütt aranyat ér.
És vajon miért kapjuk most ingyen a vakcinát?
Persze hogy túl van reagálva. Az emberek 95%-ának kutya baja sem lesz tőle, a világ népessége folyamatosan nő, világviszonylatban szinte alig van covidos, halott meg mégkevesebb, csak a sajtó fújja fel. Fantasztikus marketingje van, mindenki erről beszél, és ezzel valóban azt hisszük, hogy nagy a baj, pedig máskor is volt már ilyen, többször is, csak akkor a kormány hozzáállása pont ellentétes volt.
Ráadásul tökéletes módszer európa gazdaságának lerombolására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!