Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Normális hogy én annyitól...

Normális hogy én annyitól megfázok, hogy kint voltam az utcán egy pár órát tegnap?

Figyelt kérdés
1-2 fok volt kisebb széllel, kint mászkáltam pár órát és ma még úgy keltem hogy kicsit még vagyok fázva. Normális ennyitől megfázni?
2021. dec. 29. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Simán , párás volt az idő nem száraz , órák alatt kihül a test .
2021. dec. 29. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
En ettől kevesebbtol is megfazok, most is meg vagyok ráadásul terhesen brr
2021. dec. 29. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is így fáztam meg egy hónapja. Jobbulást!
2021. dec. 29. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért legalább hosszú gatyát vehettél volna, meg valami mást a papucs helyett.
2021. dec. 29. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi köze nincs ennek a hőmérséklethez, elkaptál valamit. Én havonta is képes vagyok elkapni valamit.

(Még kifejezetten egészséges is hidegben is kint lenni, miért lennél ettől beteg? Hidegben a zárt térben vannak az emberek, ahol marha keveset szellőztetnek, vitaminhiányosabbak és a kórokozók is könnyebben fertőzőképesek maradnak, ezért gyakoribb ilyenkor a nátha és ezért ilyenkor fertőz az influenza.)

2021. dec. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!