Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Most kaptam a 2. oltásomat,...

Most kaptam a 2. oltásomat, és zsibbad a karom! Ez normális? Félős vagyok! 26/N

Figyelt kérdés

1. Johnson & Johnson volt

2. Ez amit most kaptam Moderna

2021. dec. 13. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is zsibbadt utána, egy idő után elmúlt.
2021. dec. 13. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
De hogy zsibbad? Mintha csak a szúrás okozná ami végül is mégiscsak egy mechanikus sérülés tehét nyióugodtan fájhat, dagadhat, zsibbadhat. Vagy valamilyen komolyabb érzés mint egy infarktusos zsibbadás pl.??
2021. dec. 13. 17:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak a bal karom zsibbad, de az végig: felkar, alkar. Nem tudom, milyen az infarktusos zsibbadás! De máshol nem zsibbadok.
2021. dec. 13. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a karodban marad a fájdalom ne aggódj. Ha átmenne a szívtájékra vagy ilyesmi akkor hívnám az orvost de ennek szinte semmi esélye nehogy parázzál mert akkor csak képzelődik az ember.
2021. dec. 13. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Már enyhült a zsibbadás, ha teljesen nem is múlt el. De egy ideig nagyon kellemetlen volt, azt éreztem, feszül az egész karom, pedig nem volt bedagadva.

Amúgy ha valaki ilyen tünetet tapasztal, mint én, és olvassa ezt, annak mondom: vizes borogatás az oltás helyére / a zsibbadó karra segít enyhíteni az érzést, kevésbé zavaróvá teszi. Én egy tiszta konyharongyot vizeztem be, és befásliztam vele a felkart, alkart.

2021. dec. 13. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is zsibbadt a lábam 1 hónapig. Nem normális sajnos de sokaknak volt ez a panasza
2021. dec. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!