Megéri felvenni a harmadik oltást?Több ember van a
közelembe akit nagyon lehúzott.Van aki korházba került
és sajnos van aki meg is halt.
Ez mindenkinek az egyéni döntése én nem veszem fel,de ezt mi helyetted nem dönthetjük el.Sajnos énis tudok olyat akit elvitt a harmadik oltás.De semmire nincs garancia sajnos
2021. dec. 28. 19:28
Nem hal meg mindenki. Csak majd sokan olyanok, akik amúgy oltással túlélték volna. Sokan éles helyzetben 20 másodperc alatt megtanulnak lőni. Ők túlélnék alapkiképzés nélkül is, de a többség nem ilyen. Minek kockáztatsz?
A szüleid bármit megtehetnek. Csak ha mégis áldozatul esne az egyik, akkor ott lesz a kétely utána, hogy oltással talán nem esett volna.
A kormány vétke, hogy nem segíti a tisztánlátást.
2021. dec. 28. 19:28
Nekem is vannak, akiknek az állapotát hetente kérdezem, 5-en jártak rosszul kb. 15-ből.
Vagy állandóan betegek az oltások óta (nátha, influenza, 2 ember), vagy régebbi, már megjavult betegségük újult ki tőle (3 ember), egyet műteni kellett, másikat a mentő vitte el veseleállással, egy pedig rákban esett vissza.
2021. dec. 28. 19:29
14/40 A kérdező kommentje:
De ha én beszélem rá őket az oltásra és amiatt lesz bajuk azt ugyanúgy nem tudnám elviselni.mindenesetre köszönöm a véleményed egyenlőre inkább nem eröltrtem
15/40 A kérdező kommentje:
Igen énis úgy tudom sok betegséget előhoz
16/40 A kérdező kommentje:
Igen.Az agyamra is ráment.Feledékenyebb is lettem és butább is :(
Sajnos nekem is vannak ismerőseim, akik az oltástól haltak meg, de az oltasáfanatikusok szerint mi úgyis csak hazudunk. A többi személyes tapasztalat sem számít, mert mi hülyék vagyunk, nem hiszünk a tudományban, gyarló módon helyette a saját szemünknek hiszünk. Persze a akit covid halottnak nyilvánítottak, azok mind a covidban haltak meg, ott nem csaltak a statisztikával.
2021. dec. 28. 19:38
18/40 A kérdező kommentje:
Igen ezt énis nagyon sok kérdésnél láttam ha valaki azt írja neki meghalt valakije az csak hazug lehet.Elhiszem, hogy csalódottak mert relatív ők is átlettek verve,hogy elég két oltás aztán most nagyon hamar uj forgatókönyv lett. Nem tudom ki viccelne más halálával,én biztos nem
A rothadó Nyugaton, az elnyomó Nagy-Britanniában eddig 8 halálesetet sikerült az oltáshoz kötni a 68 millió ember közt.
Úgy látom, tényleg érzelmi alapú az oktásellenesség. Győzzön hát az evolúció!
Én itt kiszálltam.
2021. dec. 28. 19:43
Ti miért a kommentszekcióval veszekedtek? válaszokat akart csak. szerinted fel kell venni,a másik oldalt is elfogadom mert jelenleg nekem is az a tapasztalatom hogy veszélyesebb a harmadik oltás mint a vírus. Én nem venném fel!
2021. dec. 28. 19:45
Kapcsolódó kérdések: