Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Érdemes magam beoltani 2....

Érdemes magam beoltani 2. dózissal?

Figyelt kérdés
tavaly pozitívan teszteltem de tünetmentes voltam szinte. aztán nyáron beoltattam magam két adag modernával és októberben megint voltam pozitív és nem voltak tüneteim. igazából rosszabbul éreztem magam a második oltás után mint amikor megfertőződtem. szájba vághatom aki szerint szükségem van a harmadik oltásra vagy oltassam be magam biztos ami biztos. egy az első vírusvariáns alapján fejlesztett vakcinával miközben az omikronra híresen kevésbé alkalmas

2021. dec. 28. 15:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem ne vágj szájon senkit, mert az bűncselekmény, simán csak ne oltasd be magad. Már az első 2 is fölösleges volt.

#5! Szövegértés. Már az első is tünetmentes volt, amikor nem volt beoltva. Ha a második még tünetmentesebb lett volna,az meg az 1.fertőzése miatt lett volna, nem az oltástól. Ez pedig biológia.

2021. dec. 28. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem tudsz felnőtt emberként dönteni a saját sorsodról, kérdezd meg a háziorvosod és a kérdés kipipálva.
2021. dec. 28. 15:51
 13/19 A kérdező kommentje:
11. Úgy látom te értetted meg leginkább, amit írtam, mégis lepontoztak. Komolyan sajnálom.
2021. dec. 28. 16:13
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

"szájba vághatom aki szerint szükségem van a harmadik oltásra"

Akkor miért tettél fel kérdést?

2021. dec. 29. 10:19
 15/19 A kérdező kommentje:
2021. dec. 29. 10:21
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Régebben nem úgy volt, hogy aki pozitív, annak csak 3 hónapra rá adható oltás?

Mondjuk akkor a kérdező negatív volt novemberbe.

2022. jan. 2. 19:40
 17/19 A kérdező kommentje:
16. Ajánlás, belezsarolás, kötelezés, országonként változó definíciók a "teljesen beoltottra". Franc tudja. Angliával kapcsolatban olvastam, hogy 3 hónapra akarták csökkenteni a megerősítő és az előző oltás között eltelt időt, nem tudom, hogy aztán bevezették e, vagy csak ajánlás maradt. Mindegy, mert az időintervallumok is többször változtak. Egy év, 9 hónap, fél év.. Azt nem értem, hogy átesni a betegségen, miért van minőségében másképp kezelve, mint az oltás révén immunizálódni, hacsak nem üzleti érdekek miatt, mert azt viszont már érthető.
2022. jan. 5. 15:38
 18/19 anonim ***** válasza:
2022. jan. 5. 15:47
 19/19 A kérdező kommentje:
18. Ez durva. Kíváncsi leszek a NNK válaszára.
2022. jan. 5. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!