Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Náthásan beoltanak covid ellen?

Náthásan beoltanak covid ellen?

Figyelt kérdés
Már három hete meg vagyok fázva. Jövő péntekre van időpontom. Ha nem gógyulok meg beoltanak?

2021. nov. 3. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Persze. Még covidosan is. Ezeknek nem számít semmi, bármilyen betegséged van, belédnyomják, csak fogyjon.
2021. nov. 3. 20:04
 2/10 SAMpernatural ***** válasza:
100%
egyik ismerősömnek sebek voltak a karján, laborba meg bőrgyógyászhoz küldte először. De igen légúti betegség esetén is beadják legtöbbször.
2021. nov. 3. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem "gyogyulsz meg".. ez mostanában a szakkifejezés.. :D :D szóval betegen ne menj el oltatni, kérj új időpontot! Lehet, hogy van az a marha, aki beoltana így is, de nagyon nem szerencsés egy épp küzdő immunrendszert még plusz feladattal ellátni!
2021. nov. 3. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Kovidos vagy te, nem náthás😂
2021. nov. 3. 20:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet 😅 mondjuk szagokat és ízeket se érzek ,de én sosem szoktam ha ha náthás vagyok.😄
2021. nov. 3. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Azért nem jó betegen kapni oltást, mert úgy lehet hogy kevésbé lesz hatékony, mivel már küzd a szervezet egy "igazi" fertőzés ellen. De elvileg ha nincs lázad, akkor megkaphatod. Attól függ, hogy hogy leszel addigra, egy kis megfázás szerintem nem probléma, főleg ha már nem "friss" a fertőzés, csak még nem gyógyultál meg teljesen. Ha kifejezetten betegnek érzed magadat, akkor persze kérj új időpontot.
2021. nov. 3. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A nátha nem ellenjavallata az oltásnak. A láz igen, de a nátha nem. Beoltanak.
2021. nov. 3. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Tudatos népességcsökkentésben való részvétel. Gratulálok és köszönjük Emese! Ennyi birkával kevesebb, működik a kiválasztódás!
2021. nov. 4. 00:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Én eddig bírtam, de szeretném ha az egyéves fiammal van vmi beengednenek a sürgőssisegire például és nem kéne azért fél órát várnom míg eldöntik hogy fogadnak e mert nincs vedettsegim . A tesóm így járt a gyerekkel.felháborító.😡
2021. nov. 4. 03:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem érdekli őket, maszkban odamész, belédnyomják, csak azt kérdezik, hogy bal vagy jobb kar. Előző két nap beteg voltam, kutya nem nézte. Összekapartam magam, elmentem oltásra. Persze este belázasodtam, de ennyi volt, feküdtem egy napot.
2021. nov. 4. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!