Annyi rossz hírt hallani ismerősöktől, családtagoktól és most jön ez. Damu Roland 47 évesen halt meg koronavírusban 2 oltás után. Nem volt se túl idős, és még oltása is volt. Mi történhetett? Akkor már az oltással is rettegni kéne? Mit gondoltok?
Nagyon kis hatasa van az oltasoknak. A harmadikat nem kerem mar. Sot inkabb gyurok a termeszetes immunitasra. A beleszaro oltastagado ismeroseimnek erdekes semmi baja.
2021. dec. 28. 21:47
22/31 anonim válasza:
"ismeroseimnek"
Az aztán mérvadó, tényleg...
2021. dec. 28. 21:49
23/31 anonim válasza:
20
Hogy tud az oltás az immunrendszer helyett dolgozni? Pedig figyeltem bioszon, de ez nem áll össze.
2021. dec. 28. 21:55
24/31 anonim válasza:
20, Csollányon is látni mennyire garancia a jó kondíció a gond nélküli átvészelésre..
2021. dec. 29. 00:31
25/31 anonim válasza:
Mivel a 3.oltására készült, csak az eleve meglévő betegségére nem oltottak rá, így feltételezhető, hogy még tavasszal kapta meg az első 2 oltását. Ahogy például én is és jelenleg kb. 0 immunitással rendelkezem a teszt szerint. De mint hogy most sem vagyok teljesen egészséges, én sem merek ráoltatni.
De a nyilatkozatai alapján élni se nagyon akart. Igazából Timike tette el láb alól közvetve, ez az igazság.
2021. dec. 29. 06:28
26/31 anonim válasza:
2.
"Eleve súlyos beteg volt már nyár óta"
És mikor kapta meg az első oltást?
2021. dec. 30. 01:26
27/31 anonim válasza:
26-os, arra gondolsz, hogy talán az első két oltás miatt lett nyárra beteg? Részleteket nem tudok, de nekem ez fordult meg a fejemben.
2021. dec. 30. 02:26
28/31 anonim válasza:
#22: Igen, csak a te ismerőseid a mérvadóak, amienk nem. De higgyek inkább a propagandának, mint a saját szememnek.
2021. dec. 30. 08:48
29/31 anonim válasza:
#24: Csollány pont az oltás miatt lett ilyen beteg. Nem véletlenül volt ellene ennyire korábban.
2021. dec. 30. 08:49
30/31 anonim válasza:
"higgyek inkább a propagandának, mint a saját szememnek"
Ne a propagandának higgy, hanem a reprezentatív adatoknak. Ha az összes ismerősöd azt állítja, hogy 2 + 2 = 5, az még nem azt jelenti, hogy annyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!