Például a Comirnaty két összetevője is alkalmatlan emberi felhasználásra a gyártójuk szerint, ALC-0159, ALC-0315. Toxicitásuk nem ismert kísérletek nincsenek arról mit okoznak az élő szervezetben, kizárólag kutatási célokra alkalmazható. Itt a gyártói adatlapjuk:
" This product is for research use only and not for human use."
"The toxicological and pharmacological properties of this compound are not fully known."
Nagyon gáz!!!!!!
2021. dec. 27. 20:08
22/55 anonim válasza:
3359 új fertőzöttet találtak, 139 beteg halt meg a koronavírus miatt
2021. dec. 27. 20:30
23/55 anonim válasza:
már órákkal a haláluk előtt rendesen levegőt se tudtak venni. Tudjátok, milyen szar halál az ilyen?
2021. dec. 27. 20:31
24/55 anonim válasza:
#27 Na és hetekig szenvedni végstádiumú rákban mielőtt bekövetkezik a biztos halál??
2021. dec. 27. 20:37
25/55 anonim válasza:
23
Persze, részben mert már oltott vagy, részben mert az autoimmun betegségek és az immunszuppresszánsok nem feltétlen jelentenek többlet rizikófaktort. Én azért kérem a többi oltást, sima náthák után is az életemre tör az immunrendszerem, nem akarom megvárni, mit tesz velem az esetleges koronafertőzés után.
2021. dec. 27. 20:51
26/55 anonim válasza:
28
Sajnos volt szerencsém végstádiumú rákost pelenkázni és hospice ápolót fogadni, aki kétnaponta adott sóoldatot neki infúzión.
Nagyon szomorú dolgok ezek.
Viszont ettől még... Ne is csökkentsük a durva COVID esélyét, mert az nem is olyan durva halálnem, mert van rosszabb??
2021. dec. 27. 21:00
27/55 anonim válasza:
Viki építi a vakcinagyárat, úgyhogy lehet készíteni a karokat, a választás után nálunk is kötelező lesz, mint ósztriában, belgiumban stb...
2021. dec. 27. 21:11
28/55 anonim válasza:
"Viszont ettől még... Ne is csökkentsük a durva COVID esélyét, mert az nem is olyan durva halálnem, mert van rosszabb??" Látom nem érted mit magyarázunk.. Szart se ér a vakcina. Kettőt én is felvettem, de nem vagyok se vak, se hülye: látom hogy az oltottak is kórházban kötnek ki, belehalnak. Kb mintha nem is vették volna fel az oltást.
2021. dec. 27. 21:18
29/55 anonim válasza:
32-es kimondja azt ami a lényeg aki 3-4vakcinat kap es ugyanugy meghal akkor minek felvenni ezt a szart? Nincs ertelme
2021. dec. 27. 21:23
30/55 anonim válasza:
Nem "ugyanúgy" hal meg, nem "ugyanúgy" lesznek autoimmun szövődmények. Mindkettő jóval kisebb eséllyel, kb. 0 eséllyel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!