Háromszor oltottak! Ti is tudtok újra időpontot foglalni?
Figyelt kérdés
Háromszor oltott vagyok, a legutolsót október elején kaptam.
Pár hete amikor kíváncsiságból kipróbáltam, az időpontfoglaló oldal nem engedett át. Most viszont, ha megpróbálom, akkor szépen kiírja az összes helyet, ahol harmadik oltásért lehet menni.
Időpontot nem foglaltam, akkora kalandor nem vagyok. Egy hete volt egy cikk, egy fickóról, aki az oltási akciót kihasználva adatott be egy negyedik oltást, de itt még az sem kéne.
Most akkor hogy is van ez? Újabb informatikai baki? Jövő héten indul a negyedik oltás, csak tévedésből előre aktiválták?
2021. dec. 26. 11:27
11/12 A kérdező kommentje:
Ma már nem megy. Úgy tűnik javították a hibát.
2021. dec. 28. 09:08
12/12 anonim válasza:
Legálisan nem lehet, meg kell nézni, hátha a jófogáson tudsz venni vakcinát. 10 darab fölött ingyenes kiszállitás 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!