Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ciki ha nem vagyok beoltva?

Ciki ha nem vagyok beoltva?

Figyelt kérdés
Tavasszal pont amikor megkaphattam volna az oltást, egy más fertőző betegséget kaptam el amit hosszú ideig kellett kikezelni. Ezután is tesztre kellett mennem hogy meggyógyultam-e, de még az antitestek miatt kétes, pozitív lett a minta. Ez alatt nem akartam az oltást felvenni, még el kell majd mennem egy kontroll tesztre, de most már úgy vagyok vele nem oltatom be magam, az omikron ellen ezek amik most vannak nem is nagyon védenek, ráadásul mire a harmadikat megkapnám már lehet omikron se lesz.
2021. dec. 26. 00:30
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem
2021. dec. 26. 00:48
 2/10 anonim válasza:
78%
Nem ciki.
2021. dec. 26. 00:48
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Miért lenne az?

Max az oltáspártiak támadnak itt majd be azzal, hogy buta vagy, de velük nem kell foglalkozni.

Ha te így érzed, szíved joga így dönteni. Én megkaptam az első kettőt, de olyan régen volt, hogy tulajdonképpen már oltatlannak minősülök. A harmadikat viszont semmi pénzért nem veszem fel.

2021. dec. 26. 01:08
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Igen, ciki, hülyének fognak nézni.
2021. dec. 26. 09:39
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem ciki. Persze ez a környezeted hozzáállásától is függ, és attól, hogy te mennyire foglalkozol ezzel.

Én sem vagyok beoltva, és a családom, ismerőseim túlnyomó részét ez egyáltalán nem érdekli. Két családtagom volt kivétel, de ők is inkább csak aggódtak értem. Most már ők is megnyugodtak, nemrég túlestem a COVID-on és már semmi bajom.

2021. dec. 26. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Inkább büszke legyél rá.
2021. dec. 26. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Ha kórházba kerülnél coviddal, akkor valóban ciki lenne, mert egy újabb "oltatlan hülye" lennél a listán. De ha 30 évesnél fiatalabb vagy, akkor ennek minimális a kockázata.

Egyébként magánügy, nem tartozol senkinek elszámolni vele.

2021. dec. 26. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
Így indokoltan nem, de azért egyet felvennék addig is, mert még sokára jön az új oltás, és a semminél a régi is többet érm
2021. dec. 26. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Munkahelyemen ciki, jan.31-ig kötelező felvenni. Most átestem rajta családostul és vegyes érzéseim vannak, mert elég betegek voltunk, a férjem majdnem kórházba került. Most amúgy szerintem valameddig nem is vagyunk olthatóak. Én még mindig félek az oltástól. Ha rosszabbra fordul a betegség, akkor amúgy megkapod mindenhol, orvostól is, magánemberektől is, hogy milyen hü.lye vagy, hogy nem oltattál. A férjemnek konkrétan azt mondta valaki, hogy így jártál. Mondjuk nem emiatt kell oltani vagy nem oltani.
2021. dec. 27. 02:52
 10/10 anonim ***** válasza:
16%
Ha egészségügyi végzettséged van akkor ciki, ha proli kamionos vagy kőműves vagy akkor nem az.
2021. dec. 27. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!