Már kijött herpeszre is jó a Lizin-C kapszula? Használ valamit rajta?
Én kb egy éve vettem be először lizin c kapszulát. Akkor egy frissen kijött herpeszre vettem be, mert azt olvastam hogy gyorsítja a gyógyulást. És mivel akkoriban egy nagyon fontos randit vártam, megpróbáltam mindent megtenni, h addig megyógyuljak. Beszedtem rengeteg lizin illetve c vitamint is. Eddig soha életemben nem volt akkora herpeszem mint ami akkor alakult ki. Kb az egész felső ajkam sebes lett.
Soha többé nem vettem.
Persze sokan írják, h segít
Nekem is ma reggelre jött ki.
De megpróbálom hátha ér valamit.
Meg az ózon készülik még napi 2x.
Remélem segítenek.
Nekem nem segített.
Amikor érzem előtte nap hogy kicsit püffedni kezd akkor elkezdem kenni és ki sem jön hanem húzódik vissza. Esetleg teafaolajjal kenegesd
Még ózonkészüléket használok rá.
Azt sokan dícsérik.
Meglátjuk.
Ritkán van nekem ilyen.
Kb egy évben 1x.
1-es vagyok.
Persze lehet. Illetve az sem segített, h iszonyatosan beszresszeltem miatta. Ezért is írtam, h másnak használ. Sok jót lehet hallani róla.
Viszont nekem rossz a tapasztalatom vele, rossz emlékek tartoznak hozzá.
Egyébként csak mert nem kérdezi senki, de egy iszonyatosan sebes szájjal is jól sikerült a randi😀
Örülök,hogy jól sikerült a randi.
Szerencsére karácsonyi fotózás is volt már.Pár napig a szűk családi kör lesz,addig csak javul a helyzet.
Egyenlőre nem gáz,nem olyan nagy.De majd kiderül még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!