Miért tekintenek úgy a KOVID-ra, hogy egyenlő a biztos halállal?
Valaki megnyekken tőle, van, aki nem. Én csak félig krepáltam be.
82 éves ismerős körül volt vagy 5 covidos, még csak el se tüsszentette magát.
Nem vagyunk egyformák.
Én apum esetén tekintek rá biztos halálként, bár mivel 3x oltott, nála sem. COPD-s, láncdohányos, alkoholista (bár "csak" sört iszik), eléggé egészségtelenül él.
A magam esetében nem szeretnék 2 hét nagyon erős rosszullétet. Nem szeretnék szívkárosodást, hegesedett tüdőt.
Nálam a náthák is elhúzódnak és autoimmun folyamatokat vonnak maguk után, rendszeresen köhögök több hétig és nem teljesen szárazon.
Miből gondolod, hogy csak a halál az, amitől félünk a korona kapcsán????
Én sose tekintettem úgy rá.
1-2% halálozást hozott ki a statisztika már akkor is, de a kórházba kerülésre nagyobb esély van, most kb 6% körül van a cdc adatok alapján.
Mondjuk ez lehet nem tűnik soknak elsőre, de egy nagyobb családnál, ahol nagyszülők és azok testvérei is élnek simán összejön 10 fő, aki rizikós és ott 6%-ból lesz 60%, hogy egyikük bekerüljön.
Azért mert h ü ly é k hozzá, a Tv2-diplomások, csak a Tv-böl tájékozodnak,.
Nekik a nyálkahártya immunitás, a cellurális, és humorális immunitás, a fertőzésen átesés, sem mond semmit,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!