Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi indokolja az újra bevezetet...

Mi indokolja az újra bevezetett korlátozásokat Nyugat-Európában?

Figyelt kérdés
Egyre jobban szorítja ki Európában az Omikron variáns a többit. Ennek ellenére egyre több helyen lezárásokat vezetnek be. Mi indokolja ezt, ha az omikron variáns jóval enyhébb tüneteket okoz mint az eddigiek és az én tudásom szerint (nem vagyok szakember) pozitív dolog, ha ez a variáns kiszorítja a többit? Miért nem hagyják végig menni ezt a variánst? Reuters jelentés szerint Nagy-Britanniában 10000 igazolt omikronos fertőzöttet találtak és 7 ember halt bele. Ez nagyon alacsony szám
2021. dec. 19. 12:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%

10: És mi van még nyáron? Több napsütés? Magasabb D-vitaminszint? Több friss gyümölcs, zöldség? Persze, biztosan hazudnak, anyagi érdekekből.

[link]

2021. dec. 19. 16:00
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

#11:

Bocs, de te tényleg veszettül sötét vagy.

Nem azt kifogásoltam, hogy kevesebb a fertőzött/beteg/halott, mert az nyáron nálunk is így van, az általad vázolt okok miatt.

Az furcsak némileg, hogy ugyanaz az omikron variáns amit ráadásul ott fedeztek fel, ott nagyon nagyon enyhe tüneteket okoz, már-már észre sem veszik, Európában meg súlyosakat, és sokkal jobban fertőz...

Bocs, ennél jobban nem tudom előadni, énekelni nem tudok, esetleg elbábozom neked ha gondolod...

2021. dec. 19. 16:10
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

Egy mentális zavar, a neve pszichopátia.

És egy másik mentális zavar, a neve szervilitás.

És ez a 2 csapat összedolgozik, és együtt kiteszik az emberiség 40-45%-át.

És egy 3. mentális zavar, a neve: jóra való restség...

És ez a 3 csoport kiteszi az emberiség 85%-át....

2021. dec. 19. 20:14
 14/14 anonim ***** válasza:
96%

Semmi.

Ezek még akkor is korlátozni fognak, ha már csak sima nátha szintjén lesz, mert hát a teszt meg kimutatja, hogy ez egy (módosult, de mégiscsak) Covid.

2021. dec. 19. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!