Ha az oltott is fertőzhet, miért diszkriminálják az oltatlanokat?
Bár nem én vagyok a 9-es, viszont már az agyam eldobom, hogy a legtöbb oltott borsónyi agyában csak az van, hogy az oltatlanok azért nem oltanak, mert jaj, félnek a tűtől és egy szuritól... úristen...jaj, most mi lesz...
Ha tovább látnál az orrodtól és a mainstream médiától, akkor felfognád végre, hogy senki nem egy k..rva tűszúrás miatt nem oltat.. de mindegy, a te átmosott agyad már ezt az információt se képes megemészteni és feldolgozni.
A #11 az élő példa arra hogy miért nem bánom azt hogy oltatlanként "kirekesztenek a társadalomból".
Ha ilyenek vannak benne jobban is járok.
"#12 Már megint facebook-híreket olvastál?"
Te meg megint az m1 híradót nézted? Mert abból aztán tényleg hiteles információkhoz jutsz.
"Ha ilyenek vannak benne jobban is járok."
Hagyd, ha igaz a sok konteó, szerinted ki lesz a birkacsorda? Szükség lesz "pásztorokra" is, csak szólok. Uh csak nyugi.
Én bíztatok mindenkit az oltásra, kevesebb marad nekem, több marad a birkáknak.
#8 ritka nagy balfasz vagy
#11 sajnálom a műtétedet, te az oltásellenesek szerintem nem amiatt nem oltatnak mert félnek egy szuritol
8-asnak teljesen igaza van.
Mindenki rohadt nagy virológus lett ebben az országban. Marika néni zsákfalvában azért nem adatja be az oltást mert a tobb diplomás doktorandusz falusi Editke műkörmös biztos tudományos lábakon álló véleménye szerint belehal.
Idióták az emberek. Félelmetes,hogy ilyen okos emberek köztünk járnak nap mint nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!