Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az, hogy néha úgy...

Miért van az, hogy néha úgy ébredek fel mintha bujkálna bennem valami megfázás, de többnyire hamar elmúlik miután felkelek?

Figyelt kérdés
Megfázhatok az ágyban betakarózva, ha hűvös van a szobában?
2021. dec. 15. 03:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Napközben ha szokott előjönni fáradtság, akkor lehet alvászavar is, pl. felkeléskori kimerültség és ezt érzed.
2021. dec. 15. 05:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem a hidegtől leszel beteg és a hűvös az alváshoz kifejezetten jó.

Viszont nekem is van olykor, hogy pár órára fáj a torkom vagy párszor tüsszögök (de gyanúsan) vagy beduzzad az orrnyálkahártyám és alig kapok levegőt. Tehát mintha betegség jönne, de nem.

Meg havonta tényleg beteg is vagyok.

Ilyesmire gondolsz?

Nekem vannak alapbetegségeim, amik a fantombetegséget okozhatják. Vagy nem tudom.. Engem is érdekelne..

2021. dec. 15. 06:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, allergiás vagy a poratkára, ami kb. minden matracban van vagy az ágyneműd töltetére. Vagy száraz a levegő a fűtéstől vagy pont penész van valahol. Az ilyenek okoznak tipikusan reggeli köhögést, tüsszögést, orrfolyást.
2021. dec. 15. 06:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Horkolsz szerintem és torokfájásig szárad ki a garatod.
2021. dec. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!