Lehet HIV fertőzésem?
Figyelt kérdés
Huszonéves, házas nő vagyok, összesen 5 férfival voltam életemben, ebből egy egyéjszakás volt, amikor sajnos kiszakadt az óvszer. Most valószínűleg hpv-m van (várom a tipizálás eredményét) és szájgombám. Olvastam, hogy mindegyik előfordul hiv esetében. Amúgy hipochonder is vagyok, szóval nem nagyon tudom józanul mérlegelni az egyes betegségek esélyeit. Leginkább megnyugtatásra vágyom, mert már beképzelek teljesen abszurd tüneteket.2021. dec. 13. 15:03
1/7 anonim válasza:
Menj el egy szűrésre majd, és ott majd kiderítik neked.
2/7 anonim válasza:
Szűrés, a válasz pedig: megeshet. Amúgy nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
3/7 anonim válasza:
Hány éve volt ez a kérdéses aktus?
Nem voltál azóta pl véradáson?
4/7 A kérdező kommentje:
4 éve. És nem voltam. Vérkép többször is készült azóta, de nem hiszem, hogy abból ez kiderülne.
2021. dec. 13. 15:20
5/7 anonim válasza:
Nem, abból nem derül ki.
Menj el egy std szűrésre.
6/7 anonim válasza:
Azért a vérképbe vannak eltérések, amik ugyan nem alkalmasak diagnosztizálásra de pl HIV fertőzés esetében csökken a limfocita-szám ( a CD4 sejtek csökkenése miatt)
7/7 anonim válasza:
Szia! Végül mi történt? Voltál szűrésen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!