Rusvai Miklós szerint aki átesett a koronavírus fertőzésen, annak felesleges beoltatnia magát, anélkül is védett. Ezt miért nem veszi figyelembe az oltáspropaganda?
Abszolút tudományellenes módon működik az egész, hiszen Rusvai elmondta már, hogy csak a fertőzés biztosít tartós védelmet az egyén számára, ezért ő reméli mielőbb átesik végre a fertőzésen és nem kell többé oltást felvennie. Addig oltat még át nem esik rajta, de aki átesett és ha átesik, annak nem kell oltás. Akkor kérdem én: miért akarják világszerte szemét, aljas módra kiközösíteni az egészséges embereket, akik átestek ezen a víruson és felépültek, valódi immunitást szereztek? Ha lehetne tennék ingyenessé az IgG és T-limfocitás szűréseket és csinálnának egy teljes felmérést, hogy mennyire immunizálódott a lakosság! Erre költene az állam, ne gépekre, amit utána elad vagy éppen PCR tesztekre...
Mikor áll a tudomány mellé a politika végre?
Ne oltassa be Magat senki!!!!!
Mert méreg van az inekcióban!!!
Mert úgyis jobb védelem, a gyümölcsök, zöldségek és a mozgás!!
Nem értem mi a problémád.
Átestél, jár a kártya 6 hónapig, amit addig hosszabíthatsz, amíg van antitested.
" IgG és T-limfocitás szűréseket és csinálnának egy teljes felmérést, hogy mennyire immunizálódott a lakosság!"
"Abszolút tudományellenes módon működik az egész, hiszen Rusvai elmondta már, hogy csak a fertőzés biztosít tartós védelmet az egyén számára, ezért ő reméli mielőbb átesik végre a fertőzésen és nem kell többé oltást felvennie."
Ez meg egy kontextusból kiragadott mondat, mert előtte elmondja, hogy 2 oltás UTÁN átesne a fertőzésen, hogy súlyos következmények nélkül legyen immunis. A kettő között van különbség.
Értem. Oltás = kidobott pénz, mindenféle, emberenként 50-100 ezer forintos vizsgálatok viszont kiválóak.
3
De pont azt mondja, hogy nyálkahártya és sejtes immunitás is kialakul fertőzés után. Attól mert nincs ellenanyagom egy idő után, még immunizált vagyok a fertőzés által. Vagyis járna a kártya. Itt ütközik ki a gond.
Az immunitásban nincs üzlet.
A 4 havonta oltásban hatalmas üzlet van.
Karikó Katalin is elköpte szegény, hogy csak a fertőzés ad rendes védelmet, csak vissza ne vonják a díjait.
"Karikó Katalin is elköpte szegény, hogy csak a fertőzés ad rendes védelmet, csak vissza ne vonják a díjait."
Ilyet biztosan nem mondott. Ne ragadd ki kontextusból a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!