Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vajon az oltás tényleg több...

Vajon az oltás tényleg több embert ölt meg vagy okozott maradandó károsodást mint a covid és a poszt covid?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem az oltásellenesek ezt mondják...
2021. dec. 13. 07:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

Plusz az is benne van a dologban hogy ha valaki tavaly év elején hivatalosan átesett a covidon holnap pedig szívrohamban meghal, mindenféle vizsgálat nélkül rögtön Covid halott lesz.

Ha pedig valaki az oltás után 1 nappal kap szívrohamot, akkor az véletlen egybeesés...

2021. dec. 13. 11:18
 22/27 anonim ***** válasza:
73%

"Plusz az is benne van a dologban hogy ha valaki tavaly év elején hivatalosan átesett a covidon holnap pedig szívrohamban meghal, mindenféle vizsgálat nélkül rögtön Covid halott lesz."

Ezt mi alapján mondod? Nincs ilyen protokoll. A covid pozitivitás ALATT bekövetkezett haláleset az covid halálesetnek minősül, de ha már lejárt, utána értelemszerűen nem.

2021. dec. 13. 11:29
 23/27 anonim ***** válasza:
66%

#22 0:40-től

"Magyarországon mindenki, aki elhalálozik és pozitívnak bizonyult valamikor is koronavírus tesztre, azt hozzászámítjuk a halálesetek közé."

[link]

2021. dec. 13. 11:33
 24/27 anonim ***** válasza:
Ezért ilyen magas a napi halálozások száma.....
2021. dec. 13. 11:35
 25/27 anonim ***** válasza:
41%

[link]

Nem, nem lesz mindeki covid halott, akinek pozitív tesztje volt és meghalt.

WHO protokollt követi Magyarország is.

2021. dec. 13. 11:44
 26/27 HakapiszikMatyi ***** válasza:
0%

Ez az "anonim" válaszadó saját magával vitatkozik? :XD

Amúgy, nyilván túlzás. Én pl. nemrég együtt söröztem egy régi haverral, aki a nővére posztja szerint Májusban meghalt a 2. oltása után... Svédországban volt, de ugye az még nem a halál...:)

2021. dec. 13. 14:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne ha valakit beoltanak az első oltással, és 14 napon belül meghal akkor oltott vagy oltatlannak minősül?
2021. dec. 13. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!