A harmadik oltásnál hol tudom kiválasztani az oltás fajtáját?
Időpontot akartam foglalni a rendszerben, de csak azt látom, hogy időpont + helyszín, azt nem, hogy milyen oltást adnak ott. Hol lehet ezt megnézni vagy megtudni?
Nem szeretnén keverni az oltást, nen akarom , hogy egy másik félét adjanak adjanak be.
Szia! Nálunk (Veszprémben) helyben lehet mondani, hogy milyet szeretnél, pl. Sinopharm, Pfizer stb stb... Persze ha nem mondasz semmit, akkor javasolnak egyet, megkérdezik, hogy ez okés-e, vagy van-e preferencia. És igen, a rendszerben nem lehet választani.
Illetve attól is függ, hogy nálatok van-e az adott vakcinából. :) Remélem tudtam segíteni.
Legrosszabb esetbe felhívod őket. Biztos tájékoztatnak erről vagy hogy esetleg mikor lesz elérhető.
Én hétfőn a Szent Lászlóba voltam beadni a 3.at, minden típus volt.
Igen, ezért tettem fel a kérdést, hogy akkor nem lehet megnézni sehol, hanem fel kell őket hívni.. remek.
Köszi az infot!!
Amikor én regisztráltam, mindegyik időpont mellett fel volt tüntetve a vakcina típusa. Akkorra foglaltam magamnak, amikor ez az általam preferált védőoltás volt. Most ezek szerint már másképpen megy...
Tudomásom szerint a Sinopharm illetve a Pfizer vakcinája gyakorlatilag mindig mindenhol elérhető, ha ezek közül szeretnéd valamelyiket, akkor bármikor odamész az oltópontra, kapni fogsz. A többinél ellenben érdemes előre tájékozódni - például telefonon- hogy elérhető-e az adott oltóanyag és ha nem, akkor mikorra várható -sok esetben akár be is szerzik a kérésedre...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!