Milyen hatékony immunerősítőt imsertek?
Figyelt kérdés
Mostanában havonta beteg vagyok, pedig jól felöltözök mindig, herpeszem is volt 2x, valószínűleg gyenge az immunrendszerem. Mivel javíthatnék ezen?2021. dec. 12. 18:55
1/10 anonim válasza:
Multivitamin.
Ezt javasolnám étkezés után bevenni, hogy a zsírban oldódó vitaminok is kellően tudjanak szívódni.
e
Echinacea.
Ebből pedig tabletta, nem oldat vagy valami, hanem 100% növényi tabletta. Ez elvileg jó korona ellen is.
Én csak ezt a kettőt szedem. Az első hullám előtt kb 1 évvel kezdtem el szedni, azóta megfázva se voltam. Tényleg hasznosak tudnak lenni.
5/10 anonim válasza:
Próbálj meg az étkezéseidbe minél több zöldséget, gyümölcsöt építeni. Mozogj rendszeresen, akár napi 30 perc séta is elég, bizonyítottan erősíti a szervezeted. Vitaminból C, D. Multivitamin meg egyéb csodaszerek csak pénzkidobás.
6/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy immunerősítő. Azért nincs, mert az immunrendszer erősségét nem lehet mérni, így nem tudjuk, hogy egy multivitamin, sport, alma vagy bármi más valóban erősíti-e az immunrendszert.
Jöhetnek a lepontozások. A lepontozókat kérem, mielőtt lepontoznak írjanak egy olyan bizonyítottan valid és reprodukálható módszert, amivel az immunrendszer erősségét mérni lehet.
7/10 anonim válasza:
T-sejt vizsgálat? :D Mindenkinek más az immunrendszere. Olyan mint az ujjlenyomat. De nem csak az immunanyagok vizsgálatával, hanem azoknak a szervek egészségén keresztül is mérhető a működőképessége, amelyek részt vesznek az immunvédekezésben. Például a bél vagy a bőr.
8/10 anonim válasza:
De szerintem egy szubjektív vizsgálattal is lehetne vizsgálni: a jelentkezőket kihelyezzük egy szál gatyában a hóba, és minél előbb jön be valaki vagy tovább tart az orrfolyása, annál gyengébb az immunrendszere.
9/10 anonim válasza:
6-os Valami multiméterre gondolsz, ami megmondja hogy az immunrendszered 68,7%-on van? Közvetetten lehet mérni: mennyire sűrűn vagy beteg, körmök, bőr, haj állapota stb... Folyamatos herpesz, gombásodás az határozottan nem az erős immunrendszer indikátora és azt lehet erősíteni. Az erős immunrendszert meg a szinten tartani.
10/10 anonim válasza:
Pfizer, Moderna, Janssen 3 havonta újszülött kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!