A Béres Csepp hatékony lehet a Covid ellen? Persze nem maga a vírus ellen, hanem mint immunerősítőként.
Én novembertől egészen márciusig szoktam szedni napi 10 csepp, minimum 1000 mg C-vitamin, van, hogy többet is beveszek, és 2000 NE D-vitamin kíséretében, nem betegszem meg. Plusz Lenkei életerő multivitamint is szedek napi 2 tabletta.
Tavasszal nem lettem beteg, akkor tovább szedtem, kb, ha jól tudom április végéig. Most ősszel eddig semmi bajom nem volt.
Viszont arra is oda kell figyelni, hogy ne csak testileg, hanem lelkiekben is erősítse magát az ember, pl. stresszkezelés és ne rettegjen állandóan, mivel ezek gyengítik az immunrendszer erősségét.
Milyen típusú gyógyszer a Béres Csepp belsőleges oldatos cseppek és milyen betegségek esetén alkalmazható?
Nyomelempótlás:
- Az immunrendszer működésének, a szervezet ellenállóképességének támogatására, Pl. meghűléses megbetegedésekben, influenza idején;
- hiányos táplálkozás (pl. speciális diéták, fogyókúra, vegetarianizmus), jelentős fizikai igénybevétel esetén,
- fáradékonyság, étvágytalanság, elesettség, gyengeség, álmatlanság esetén, illetve e panaszok megelőzésére; betegségek, műtétek után a felépülés elősegítésére,
- kiegészítő terápiaként tumoros (daganatos) betegségben szenvedők általános állapotának, közérzetének javítására.
#6: A Beres Csepp gyartojanak sajat honlapja, ahol a gyarto azt sorol fel amit akar (jogi kereteken belul), tovabbra sem tudomanyos bizonyitek.
Letezik-e olyan tanulmany, ami megmutatja, hogy a Beres Csepp szedese "tamogatja" (akarmit is jelentsen ez) a "szervezet ellenallokepesseget pl. meghules, influenza idejen"?
Mindenki azt szed amit szeretne, mindenki abban hisz amiben szeretne. Maximum a penztarcaja banja (nem hinnem, hogy az egeszsegre karos lenne).
Én egy grammot nem híztam tőle. Ez szerintem butaság. Nem ettől hízik az ember.
Sőt, mikor a beteg anyukám itta, aki betegsége miatt 42-ről lefogyott szerintem 30 kg-ra, se hízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!