A Béres Csepp hatékony lehet a Covid ellen? Persze nem maga a vírus ellen, hanem mint immunerősítőként.
Én úgy "hallottam", hogy a Covid 19 önmagában nem annyira veszélyes, csak ha bizonyos baktériumtörzzsel összeállva fertőződik meg az ember, aminek segítségével hamar szétszedi az ember tüdejét.
Szvsz - én az Aspirin pezsgőtablettában hiszek.
Napi egy és nem kapom el. pont.
Ja és egyébként sok más is hasznos immunerősítő, méhpempő, vitaminok, gyömbér(antivirális hatásúnak mondják), van egy halom nagyon hasznos immunerősítő anyag, bar szerintem q legjobb immunerősítő az egészséges étkezés (nem az elborult egészségeséletmód hívőkről beszélek,hanem ha rendben van az emésztésed, akkor valószínű az immunrendszered is.) És a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás! ha béres cseppet akarsz szedni, a célnak megfelel. Jó étvágyat csinál.
A vírus ellen meg az ajánlatokkal tudsz igazán védekezni.(tavolsagtartas, maszk,fertőtlenítes)
Többre tartom azt aminek nem kerítenek nagy feneket, mégis rengeteg sok jó hatása van!
Gyömbér, reszelt torma , fokhagyma antivirális hatású (!), immunerősítő, keringésjavító, emésztést javító , stbstb
Aki ezek valamelyikéből naponta eszik valamennyit , annak semmi szüksége a napi 40 (!?) cseppre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!