A vakcinák hatására termelődő tüskefehérjék is okozhatnak járványszerű megbetegedéseket?
Eddig azt ígérték, hogy az mRNS génmanipulált tüskefehérje nem épül be a sejtekbe, most meg az derül ki, hogy ez sem volt igaz, mert az exoszómák által mégis beépül?
Mi lesz ennek a vége? A végén még azt is kiderítik, hogy az oltott embereket kell majd karanténba zárni? Normálisak ezek?
Nem kívánok a témához szólni, mert nem értek hozzá és oltatlan is vagyok. Csak megjegyezném, hogy itt is 3 perc alatt megjelent az oltás tálib. Ezt már több hozzászólásnál megfigyeltem és ott is írtam, hogy az kizárt, hogy ezt a témát nem figyelik😃. Ahogy valaki feltesz egy kritikusabb kérdést, feszeget valami kellemetlenebb témát, 1-2-3 percen belül jön a cáfolat, hasonló stílusban.
Úgylátszik már itt is, mint a többi nagyobb, forgalmasabb fórumon, platformon megjelentek a fizetett trollok, bérkommentelők. Ez szomorú.
5-ös, lehet, nem értek ehhez sem, de valaki csak foglalkozik ilyenekkel és ez aggasztó.
4#
9-es, ezt nem tudom megállapítani. Csak azt, hogy ez egy olyan kérdés, ami szembe megy a hivatalos narratívával. Remélem azt te sem gondolod komolyan, hogy nem lehet az oltásnak, a járványnak olyan aspektusa, ami most még nem ismert és így szembe megy a hivatalos állásponttal.
Én csak annyit állapítottam meg régebben is, hogy az ilyen jellegű topikoknál MINDIG a cáfoló az első, ráadásul nagyon hamar, 1-2 percen belül, de max 5 perc és én ebből levontam bizonyos konzekvenciákat. Ezt kár vitatni, hiszen visszanézhető😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!