Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha 2 pfizer oltásom van...

Ha 2 pfizer oltásom van melyik a legjobb választás harmadiknak, ha trombózis hajlamom van?

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 23:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kérlek ne a kérdésem alatt veszekedjetek. Nem vagyok se oltás párti, se elleni. Viszont én első körben kaptam el brutàlisan a kovidot mikor meg jelent. 1 évemet tette tönkre szó szerint a betegség. Így ha csak kicsi esély is van rá, hogy többé ilyen beteg nem leszek tőle akkor be adatom. Nem kell itt birkázni se más. Ez nem politikai kérdés volt.

Akik normálisan válaszoltak azoknak nagyon köszönöm a segítségüket!!! :)

2021. dec. 13. 01:32
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Hülyék mindenhol vannak

Te például Magyarországon képviseled az antivaxx hülyéket

2021. dec. 13. 07:59
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Biztos, hogy nem oltatnék trombózis hajlammal semmilyennel, főleg nem harmadikat.
2021. dec. 15. 15:56
 14/21 Alex Fly ***** válasza:
70%
@10: Az igaz, hogy ez az ország még nem igazán ébredt fel, még mindig túl sok az antivaxer. És attól, hogy máshol is vannak idióták, még nem jelenti azt, hogy nekünk is annak kellene l3nnünk. Az, hogy pár tard kiment tüntetni, maximum azoknak a fakabátoknak érdekes, akiknek ki kellett menniük miattuk. A médiának meg nem az a dolga, hogy reklámozza pár retardált idióta randalírozását...
2021. dec. 15. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

10-es vagyok!

Dodoka88-nak és mindenki másnak üzenem:

Tények:

Ha valaki még nem látná a diktatúrát!

A kisajátítási törvény (2007. évi CXXIII) megszavazott módosítása alapján, 2022.jan.1.-től ha szükséges, elvehetik bárki ingatlanját, anélkül, hogy másikat ajánlanának fel helyette.

Nem elég hatékony 2 Pfizer az 5 év alattiaknak,3 dózissal fog kísérletezni a cég.

Lassan a celebtudósok is „oltásellenesek’’ lesznek.

Orbán Viktor: Új világrend épül, és szinte semmi nem lesz olyan, mint előtte volt.

Dr Rusvai Miklós professzor : „A fertőzöttség adja a legjobb és legmagasabb szintű védelmet. Ha egyszer átesnék a fertőzésen, soha többé nem oltatnám magam!”

Covid-halottnak hazudják a statisztikában azt is, aki nem volt az - hangzik el egy ápolótól.Hiába ismeri el a kórházi dolgozó, hogy tudja, hogy az adott illető nem volt covidos, mégis annak könyvelik el a hivatalos statisztikában, és azt is elmondja: ha valamelyikük beszélne erről a nyilvánosság előtt, biztosan kirúgnák. Az egészségügyi dolgozók közül rengetegen csak a zsarolás miatt oltatták be magukat.

A koronával kapcsolatos hazugság miatt öngyilkos lett egy német kórház igazgatója.

A Moderna szabadalma feltárja a borzadalmat: biofegyverben található nanoszenzor.

A kormányok feletti hatalom láthatóan szeretné az emberiséget kötelezni az oltásokra, mert ezzel egy totális kontrolleszközként tudná alkalmazni a soron következő diktatúra, melyhez a jogi alapot már lerakták.

Az állam jogosult a kényszerítésre és veszélyhelyzetre hivatkozva, ha megnyeri az oltott híveinek a támogatását, erőszakkal is beadathatja.

Ehhez nem kell semmi mást tenni, csak egymás ellen fordítania az oltottakat és az oltatlanokat, majd elhitetni, hogy működik az oltás, hogy amikor egy újabb járványt generálnak, elhitessék az oltott híveikkel, hogy az oltásellenesek miatt vannak újra mutáns járványok.

Amennyiben nem tudjuk a népet felvilágosítani a pandémiás átverésről, akkor begyűjtenek minket. Én az életért és szabadságért honlapot azért hoztam létre, hogy tömören összefoglaljam a pandémiáról kialakult, azóta már orvosok által visszaigazolt összeesküvés elméletünket, nézetünket, hogy minél gyorsabban tudjuk felvilágosítani a média által megtévesztett embereket.

2021. dec. 21. 23:12
 16/21 Alex Fly ***** válasza:
81%
@15: muszáj itt is ezekkel a hülyeségejkel telefloodolni a topicot? Szeri tem már mindenki találkozott ezekkel a marhaságokkal - és sajnos olyan is akad, aki elhiszi. Ézért állunk ilyen szarul a vírvány ellen...
2021. dec. 22. 09:33
 17/21 A kérdező kommentje:
15-ös kérlek ezt itt fejezd be!!!!
2021. dec. 22. 10:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező és alekszfláj, fáj, hogy át lettetek vágva, mint szar a palánkon? Remélem mindőtök foglalt időpontot a negyedikre, nehogy lejárjon a védettség. XD Főnökéknél már felvehető.
2021. dec. 22. 10:40
 19/21 Alex Fly ***** válasza:
66%
@18: az fáj, hogy sokan át lettek verve az ilyen baromságokkal és az áltudományos szövegnek jobban hisznek, mint a kézzelfogható tényeknek. Sajnos a modern tudomán már nem igazán érthető az egységsugarú átlagember számára és ezt a szélhámosok ki is használják, amikor könnyen fogyasztható formában árasztják az antivaxerpropagandát - ezt még a félanalfabéta Józsi is megérti... Csak éppen a következményeit nem a sarlatán fogja viselni.
2021. dec. 22. 12:42
 20/21 A kérdező kommentje:
18-as te vagy a buta akit át vernek. Én szenvedtem a kovidban a kovid osztályon. Nagyapám is ott halt meg. Szóval gondolj csak annak aminek akarsz, de ne merészelj sértegetni engem a te üldözési mániád miatt. Tisztelettel kérdeztem egy normális kérdést. Nem az interneten terjengő jóska pista internetes doktornak fogok hinni és nem is kértem kioktatást. Higyj amiben akarsz, de ne másokkal veszekedj!
2021. dec. 22. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!