A veszettség mennyi ideig életképes tárgyakon?
Ha pl valaki olyan helyre nyúl kint,ahol előtte egy állat megnyalta,és bent a lakásban mondjuk megfogja a kilincseket,villanykapcsolókat,stb.
Pl nálunk a pincében voltak már egerek,és ha ott megnyal valamit,azt megfoghatja valakit,és utána különböző tárgyakat.
Oltasd be magad, de minimum 4 adagot vegyél fel ebből is.
A veszett egerek csak úgy nyüzsögnek a magyar réteken!
Hát,ez az,hogy vadon élő állatokat nem lehet megfigyelni.
Pár napja a szobámban a netkábeles furatnál van egy kis lyuk,és láttam ott valamit,mintha egy egér orra lett volna.
Azon paráztam,hogy esetleg fentről rám csöpög a nyála.
Vagy az asztalra,billentyűzet klvaitúrára,stb.
Fú, vaze, én a helyedben felgyújtanám a házat, és vissza se néznék.
Bár ezzel a katasztrófavédelmet is simán hívhatod, hogy veszettegérnyál csorog rád a plafonból.
Az is lehet, hogy kimegy a TEK és lelövöldözi a kis rohadékokat.
Egy-két telefont megér.
Hát, ha még tudná a kérdező, hogy kivételes esetekben belégzéssel is elkapható.... Akkor hogy parázna!
(barlangászok, porzó denevérürülék. Utána lehet olvasni).
Olvastam ezt a történetet,a denevérektől is parázok.
Sajna ahol lakom szoktak repkedni,este nem is megyek ki a lakásból,ha sötétedik.
"Sajna ahol lakom szoktak repkedni,este nem is megyek ki a lakásból,ha sötétedik."
Hát igen, mert mit csinálsz ugye, ha épp rádfingik a mocsok kis veszett bőregér...
Én a helyedben csak gumikesztyűben nyúlnék a villanykapcsolókhoz. Szkafander még jobb, az megvéd a rád csöpögő nyáltól is :)
Engem kb. 20 évvel ezelőtt megharapott egy egér. Korábban pedig a saját hörcsögöm. A macskáim már egy csomó egeret megfogtak, és szoktam őket simogatni, olyan is volt, hogy megnyalták a kezemet. Szóval elég veszélyes életet élek. Lehet, hogy én is veszett vagyok, csak nem tudok róla? :D
A hörcsög nem veszélyes,mert nem vadon élő állat,így nem kaphatta el senkitől a veszettséget.
Igen,mivel gyakran pattanásos a fejbőröm,így lehet,hogy reptében felettem rám kerülhet a nyála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!