Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A veszettség mennyi ideig...

A veszettség mennyi ideig életképes tárgyakon?

Figyelt kérdés

Ha pl valaki olyan helyre nyúl kint,ahol előtte egy állat megnyalta,és bent a lakásban mondjuk megfogja a kilincseket,villanykapcsolókat,stb.

Pl nálunk a pincében voltak már egerek,és ha ott megnyal valamit,azt megfoghatja valakit,és utána különböző tárgyakat.

2021. dec. 11. 19:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Oltasd be magad, de minimum 4 adagot vegyél fel ebből is.

A veszett egerek csak úgy nyüzsögnek a magyar réteken!

2021. dec. 11. 21:40
 12/26 A kérdező kommentje:

Hát,ez az,hogy vadon élő állatokat nem lehet megfigyelni.

Pár napja a szobámban a netkábeles furatnál van egy kis lyuk,és láttam ott valamit,mintha egy egér orra lett volna.

Azon paráztam,hogy esetleg fentről rám csöpög a nyála.

Vagy az asztalra,billentyűzet klvaitúrára,stb.

2021. dec. 11. 21:48
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Fú, vaze, én a helyedben felgyújtanám a házat, és vissza se néznék.

Bár ezzel a katasztrófavédelmet is simán hívhatod, hogy veszettegérnyál csorog rád a plafonból.

Az is lehet, hogy kimegy a TEK és lelövöldözi a kis rohadékokat.

Egy-két telefont megér.

2021. dec. 11. 21:54
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de nem így terjed. Felesleges ezen aggódni
2021. dec. 11. 23:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de jót nevettem :)
2021. dec. 12. 03:05
 16/26 anonim ***** válasza:
55%

Hát, ha még tudná a kérdező, hogy kivételes esetekben belégzéssel is elkapható.... Akkor hogy parázna!

(barlangászok, porzó denevérürülék. Utána lehet olvasni).

2021. dec. 12. 03:06
 17/26 A kérdező kommentje:

Olvastam ezt a történetet,a denevérektől is parázok.

Sajna ahol lakom szoktak repkedni,este nem is megyek ki a lakásból,ha sötétedik.

2021. dec. 12. 04:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"Sajna ahol lakom szoktak repkedni,este nem is megyek ki a lakásból,ha sötétedik."

Hát igen, mert mit csinálsz ugye, ha épp rádfingik a mocsok kis veszett bőregér...

2021. dec. 12. 07:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben csak gumikesztyűben nyúlnék a villanykapcsolókhoz. Szkafander még jobb, az megvéd a rád csöpögő nyáltól is :)

Engem kb. 20 évvel ezelőtt megharapott egy egér. Korábban pedig a saját hörcsögöm. A macskáim már egy csomó egeret megfogtak, és szoktam őket simogatni, olyan is volt, hogy megnyalták a kezemet. Szóval elég veszélyes életet élek. Lehet, hogy én is veszett vagyok, csak nem tudok róla? :D

2021. dec. 12. 11:03
 20/26 A kérdező kommentje:

A hörcsög nem veszélyes,mert nem vadon élő állat,így nem kaphatta el senkitől a veszettséget.

Igen,mivel gyakran pattanásos a fejbőröm,így lehet,hogy reptében felettem rám kerülhet a nyála.

2021. dec. 12. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!