Aki veszélytelennek tartja a koronavírust, annak nem is változna meg a véleménye?
Családból még nekem se, senki, de kedves ismerősök sokan, 30 alattiak is.
11
Miért csak a halálra gondolsz?
Tartós egészségkárosodás smafu?
Lehet én élek egy szebb világban, de az én környezetemben senki nem halt meg vagy került kórházba covid által. Nem mondom, hogy veszélytelen de ahogy írta valakit az egész élet nem az.
Nem tudom ki emlékszik arra amikor 2 éve mikor kezdődött az egész, a tv-ben úgy mutatták, hogy random összeesnek emberek. Nem tudom ki hogy van vele de én ilyet nem tapasztaltam, így úgy gondolom kicsit sántít az egész sztori.
Senki se mondta, hogy a fél ismerősi köre kihalt.
Nekem már minden iskolámban hunytak el volt tanáraim, volt, aki 44 évesen. Minden családtag, barát valakit gyászol. Stb. Felsorolhatom tételesen, küldhetek néhány gyászjelentést is privátban.
Volt osztálytársam hetekig volt lélegeztetőn.
Érdekes, mindig a veszélyességet tagadóknak hunytak el ismerősei az oltás miatt. Kicsit se gyanús...
1980-ban találták fel a PCR tesztet, eddig soha nem használták betegség kimutatására, a feltaláló Kary Mullis, aki nobel díjat kapott érte, kimondta, meg van youtube on, hogy betegség kimutatására alkalmatlan, és aki mász mond azt gonosz gazdasági érdekek irányítják.
Fent van youtube on.
Milyen érdekes, 2019-ben a járvány kirobbanása előtt 1 hónappal meghalt tüdőgyulladásban.
Több millió hírügynökség ezt úgy cáfolja, hogy törlik aki mást mond és a bizonyíték erre az, hogy használják.
Tehát azért működik, mert használják.
Miért csak a halál a veszélyességi faktor?
3 hét brutálisan erős betegség majd 1 év poszt-COVID és a rá szedett rengeteg szteroid nem zavarna?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!