Az afta miatt duzzadhatott meg a nyirokcsomóm?
Igen, én is igy jártam, volt egy nagy aftám, majd pár nap múlva NAGYON megduzzadt a nyirokcsomóm, elmentem dokihoz, bele se nézett a számba, mikor mondtam az aftát, hanem mondta, hogy szuper, jól működik az immunrendszerem, mivel virus van a számban, ez meg megakadályozta a továbbjutást, ez a dolga.
Az aftára javaslom a Phlogosol-al való kenést, 2-3 napig fültisztitó végére csepegtetve, azt vbele az aftába, naponta többször és elmúlik. Én mindig azzal kenem, a nincs a közelemben, akkor sokáig fáj, ha kezelem, akkor 48 óra múlva már nem fáj, akármilyen csúnya volt.
Most nem volt a közelben ilyen szerem, ezért lett ilyen óriási (nyaraltunk), amint belföldre értünk, vettem, kentem, 2 nap múlva már nem is éreztem.
Az aftát virus okozza. Ezt a virust nem engedi a nyirokcsomó tovább, mnt első védelmi rendszer. Az orvos szerint...
Előbb volt az afta, UTÁNA a nyirokcsomó-duzzanat.
Nincs kivéve a mandulám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!