Mit gondoltok? Csollány Szilveszter olimpiai bajnokunk immunrendszere leküzdi a Covidot, vagy innen visszajönni (lélegeztető gép) már lehetetlen?
33.
Miért egy oltás az nem ér semmit? Ha valaki most kezdi el eggyel akkor nem lesz védett csak a 3. tól? LINK?
"Miért egy oltás az nem ér semmit? Ha valaki most kezdi el eggyel akkor nem lesz védett csak a 3. tól?"
Nem tettem ilyen kijelentéseket. Vicces, hogy linket vársz olyan kijelentésekre, amiket nem is tettem. :D
Más viszont tett olyan kijelentést, hogy 3 oltást kapott. Várom az ezt alátámasztó linket.
@34: nem az a gond, hogy egy oltást kapott. A Janssen egydózisú, tehát egy adag is elég belőle. A gond az, hogy -és ez mindegyik védőoltásra igaz- a védettség kialakulásához kb. 2 hétre van szükség. Csollánynak még nem alakult ki a védettsége addigra, mikor megfertőződött. És a vírus is pont olyankor jött, amikor az immunrendszer le volt foglalva, így könnyebb dolga volt.
A lélegeztetőgépről meg csak annyit, hogy az is ad kb. 10% esélyt a túlélésre, de Csollány ráadásul az ennél kíméletesebb ECMO-kezelést kapja. De csak reménykedni tudunk, hogy felépül.
A háziorvos nyilatkozatáról én is lemaradtam. Bonyolult ez az egész. Senki nem tud semmi konkrétumot.
Én személy szerint csak azt kívánom, hogy ne haljon meg!!! Bízom az 5-10%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!