Milyen az az MRNS oltás?
Olvastam itt többektől, hogy MRNS oltás így meg úgy.
Mi az az MRNS oltás? Vagy miben különbözik más oltásoktól?
Ebben a videóban tök jól elmagyarázzák:
Aaaaaha, köszi
Volt egy sejtésem, hogy ilyesmi, de így megerősítettetek, köszi.
Mondjuk ennek tükrében nem értem az itt lázongókat, akik azt mondják, hogy a kísérleti mrns-el őket hagyják békén, ezér tnem oltatnak. Akkor ott a kínai nekük, az klasszikus, többszáz éve működő eljárás alapján készül..
"Mondjuk ennek tükrében nem értem az itt lázongókat, akik azt mondják, hogy a kísérleti mrns-el őket hagyják békén, ezér tnem oltatnak. Akkor ott a kínai nekük, az klasszikus, többszáz éve működő eljárás alapján készül.."
Tudatlanság. 1796-ban (!) találta fel egy Edward Jenner nevű orvos a legyengített kórokozó technológiát feketehimlő ellen. Van a feketehimlőnek egy törzse, ami teheneket fertőz meg, emberekre gyakorlatilag veszélytelen. Ezt a vírust adta be embereknek, majd utána a "rendes" feketehimlő vírust. (Akkor még nem számítottak annyira az emberi jogok, lehetett veszélyes vírusokkal kísérletezgetni.) A kísérlet viszont működött, a kísérleti alanyokat nem bántotta a feketehimlő vírusa.
7-es
Te most pont azt igazoltad, amire azt írtad, hogy tudatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!