Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kínában mivel oltottak?

Kínában mivel oltottak?

Figyelt kérdés
Illetve most mivel oltanak, melyik vakcina az elfogadott és használt arrafelé? Ha a számokat nézzük, elég jól állnak a lakosságszámhoz viszonyítva fertőzésügyileg.
2021. dec. 8. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Természetesen kínaival. És a Magyarországon terjesztett hazugságokkal szemben az időseket is beoltották (csak nem velük kezdtek).
2021. dec. 8. 14:58
 2/6 A kérdező kommentje:
De csak azzal? Igaz, ott van még egy a SinoVac is. Arról sokat nem tudok milyen alapú.
2021. dec. 8. 15:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Az is "elölt" vírus. Na bumm. És milyen jól állnak, csak nézek.
2021. dec. 8. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha jól láttam a képeken, ott is fecskendővel.
2021. dec. 8. 20:04
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Azt mindjárt gondoltam... a vakcina típusára lettem volna kíváncsi. De úgy látom neked nem tetszik belül hogy ott megoldották mRns nélkül is a dolgot.
2021. dec. 8. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös

Ha eltekintünk azoktól a dolgoktól, amiket elhallgattak vagy elferdítettek, akkor valóban jól állnak.

2021. dec. 8. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!