Mit tegyek, hogy ne oltsanak be Covid ellen? Azt tudom, hogy a szauna melegében és fagyban elpusztul a vírus, akkor legyek ilyen környezetben az oltás után is? Segíthet?
Nálunk februártól kötelező az oltás. Semelyik oltáshoz sem hasonlítható ez a szqr. Muszáj beadatni úgy, hogy hatalmas a kockázat. A legtöbb videó amit erről láttam, hogy fiataloknál vérrögök keletkeztek... valakinél pedig megjelent az epilepszia.
Teljes mértékben személyiségi jogokat sért a kötelező oltás, akkor nem cselekedhetek én így törvényellenesen? Mennyi az esély rá, hogy le tudom fizetni az orvost?
Annyira szomorú vagyok. 😔
Nagy, halálos, gyilkos vírus, amiből a 95% felgyógyul.
ha kérsz ellenanyagtesztet azt elfogadják egy ideig, nem?
vagy szerezz igazolást, hogy ellenjavallt neked az oltás.
lefizetni nem tudod az orvost, sokan vannak körülötte, talán kamera is.
a szauna nem hiszem, hogy kiviszi a mellékhatást, ne reménykedj. vagy válts munkahelyet. sokan ezt teszik.
az hogy függ össze, hogy bemész egy szaunába, és nem kapsz oltást?
ott akarsz élni ezentúl, elzárva magad?
Februárig? Addigra még nagyon sok minden megváltozhat, még lehet az is, hogy elzavarja a nép az oltáspárti politikusokat, celeb virológusokat/orvosokat.
Elég a mának a maga baja, a holnapi nap majd gondoskodik magáról! :)
Én is a kinai sinopharmot adatnam be a helyedben, ha oda kerul a sor.
Addig viszont nezd meg az ellenanyagszintedet! En mar az eleje ota ezt csinalom, es vedett vagyok. PCR tesztet se fogadnak el?
Ohohoho. Nem írtam, hogy a munka a hibás. A világ a hibás. Mindenhol kötelező lesz februártól, nem csak Ausztriában.
Már ha csak orvoshoz megy az ember már most kötelező az oltás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!