Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kötelező lesz a COVID védőoltá...

Kötelező lesz a COVID védőoltás, de melyik vakcinával?

Figyelt kérdés
Ha még oltatlan vagy, és tegyük fel előbb-utóbb kötelező lesz a covid védőoltás, melyik vakcinát választanád és miért? Ezt a forgatókönyvet jobb időben végiggondolni.

2021. dec. 7. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
Hát Pfizert nem választhatsz már mert nem rendeltünk többet
2021. dec. 7. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
A lehető leggyengébbet, legszarabbat, az meg valamelyik kínai mosogatólé lesz.
2021. dec. 7. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

"Hát Pfizert nem választhatsz már mert nem rendeltünk többet"

De-de, miután megállítottuk Brüsszelt gyorsan visszakéredzkedtünk a közös beszerzésbe :D :D Csak ezt elfelejtették óriásplakátokon hirdetni.

2021. dec. 7. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Kínait. Nem használ, hátha nem is árt alapon.
2021. dec. 7. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Emberkísérlet nem lehetséges önkéntes beleegyezés nélkül. Az bármikor visszavonható. Ha a kísérleti alany épsége veszélybe kerül, be kell fejezni a kísérletet. A társadalom számára hasznos célúnak kell a kutatásnak lennie. Előbb állat- és más kísérletek támasszák alá a vizsgálatokat. A fizikális és mentális károkat el kell kerülni. Nem végezhető halálos kimenetelű vagy maradandó károsodást okozó kísérlet. A kockázat nem haladhatja meg a szükségeset. Meg kell előzni a szövődményeket. Hozzáértő, kellő tudományos fokozattal rendelkezők végezzék a kísérletet. Nagyjából ez az a „tízparancsolat”, amelyet Nürnbergi Kódex néven ismerünk, és az emberkísérleteket szabályozza.

[link]

2021. dec. 8. 01:52
 6/11 Alex Fly ***** válasza:
74%

@5: rendben, biztosan igazad van. Csak éppen semmi köze a kérdéshez...

A válaszom pedig az, hogy két eset lehetséges: az egyik, hogy a mostani, önkéntes alapon felvett védőoltásokhoz hasonlóan az ember maga választhat a rendelkezéare állók közül, a másik, hogy azt kap, ami éppen az orvos kezeügyébe kerül, bármelyik is legyen az...

Szigorúan magánvélemény: meglátásom szerint az első eset a valószínűbb; a társadalom egy részében már maga az oltási kötelezettség lehetősége is feszültséget okoz, a kormányzat nem fogja ezt még azzal is tetézni, hogy az emberre a számára esetleg elfogadhatatlan védőoltást erőltesse rá - legalább a választás szabadságát megadja.

2021. dec. 8. 14:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. 6-osra válaszolva, nem gondolom, hogy a kormányzatnak célszerű választások előtt ilyen horderejű döntést hozni, de a választások után bárki is alakít kormányt, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy napirendre kerül. Addigra már vélhetően sok környező országban is kötelező lesz, lásd elsők között Németország, és Ausztria.
2021. dec. 8. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Az csak jövőre lesz ha lesz. Addigra ki akarok jutni az ország területéről. Egyik nyugatit sem érdemes. De mivel már azt is elinteztek hogy csak az legyen baszhatjuk.
2021. dec. 9. 11:56
 9/11 Alex Fly ***** válasza:
13%
@7: ha egyáltalán lehet még addig halogatni... Értem én, hogy a választások fontosabbak, mint az emberéletek, de előbb-utóbb úgysem lesz más választás, mint kötelezővé tenni a védőoltást. Ha a kormánynak lenne esze, akkor ezt minél hamarabb megtenné, hogy mire a választások jönnek, már elmúljon a felháborodás - és addigra már látszódjanak az eredményei.
2021. dec. 9. 12:55
 10/11 anonim ***** válasza:
61%

Nem lesz kötelező! Én egyet vettem fel kényszer hatására. Azóta rosszul vagyok,és olyan betegsegek jöttek ki rajtam, amik soha.

Rengeteg embert tettek tönkre.

2021. dec. 9. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!