Kötelező lesz a COVID védőoltás, de melyik vakcinával?
"Hát Pfizert nem választhatsz már mert nem rendeltünk többet"
De-de, miután megállítottuk Brüsszelt gyorsan visszakéredzkedtünk a közös beszerzésbe :D :D Csak ezt elfelejtették óriásplakátokon hirdetni.
Emberkísérlet nem lehetséges önkéntes beleegyezés nélkül. Az bármikor visszavonható. Ha a kísérleti alany épsége veszélybe kerül, be kell fejezni a kísérletet. A társadalom számára hasznos célúnak kell a kutatásnak lennie. Előbb állat- és más kísérletek támasszák alá a vizsgálatokat. A fizikális és mentális károkat el kell kerülni. Nem végezhető halálos kimenetelű vagy maradandó károsodást okozó kísérlet. A kockázat nem haladhatja meg a szükségeset. Meg kell előzni a szövődményeket. Hozzáértő, kellő tudományos fokozattal rendelkezők végezzék a kísérletet. Nagyjából ez az a „tízparancsolat”, amelyet Nürnbergi Kódex néven ismerünk, és az emberkísérleteket szabályozza.
@5: rendben, biztosan igazad van. Csak éppen semmi köze a kérdéshez...
A válaszom pedig az, hogy két eset lehetséges: az egyik, hogy a mostani, önkéntes alapon felvett védőoltásokhoz hasonlóan az ember maga választhat a rendelkezéare állók közül, a másik, hogy azt kap, ami éppen az orvos kezeügyébe kerül, bármelyik is legyen az...
Szigorúan magánvélemény: meglátásom szerint az első eset a valószínűbb; a társadalom egy részében már maga az oltási kötelezettség lehetősége is feszültséget okoz, a kormányzat nem fogja ezt még azzal is tetézni, hogy az emberre a számára esetleg elfogadhatatlan védőoltást erőltesse rá - legalább a választás szabadságát megadja.
Nem lesz kötelező! Én egyet vettem fel kényszer hatására. Azóta rosszul vagyok,és olyan betegsegek jöttek ki rajtam, amik soha.
Rengeteg embert tettek tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!