Jelenleg, ha jól tudom, 12 kötelező védőoltás van Mo-on, miért pont a 13-kal szemben alakult ki komoly szkepszis és ellenállás?
Nyilván a Covid-19 elleni oltásról beszélek.
Korábban fehér hollónak számítottak az oltásellenesek Mo-on, most meg milliók lázadnak ellene.
Mi ennek az oka?
"Hülyeség az egész amit összehordanak, több az ellenérv."
Kíváncsi lennék arra sok hülyeségre, és a nyilvánvaló védőhatásával szembeni sok ellenérvre :D
Jaaa, most jön majd az, hogy a szomszédod anyjának kutyáját sétáltató kislány apukájának testvérének kollégájának anyja a Marinéni, ahol szokta vásárolni a kenyeret na az az eladó férjének a veje az is meghalt az oltás után!!! Biztos az oltástól!!!!!! (Igaz tüdőrákban, de ez mellékes.)
"Jaaa, most jön majd az, hogy a szomszédod anyjának kutyáját sétáltató kislány apukájának testvérének kollégájának anyja a Marinéni, ahol szokta vásárolni a kenyeret na az az eladó férjének a veje az is meghalt az oltás után!!! Biztos az oltástól!!!!!! (Igaz tüdőrákban, de ez mellékes.)"
Egy kollégám 3 héttel az oltás után halt meg, ráfogták, hogy szívbeteg volt. Biztos véletlen egybeesés volt.
Szerintem főként a csapnivaló kommunikáció és a következetlen, logikátlan intézkedések, a szakembernek kikiáltott víruscelebek önmaguknak és egymásnak is ellentmondó nyilatkozatai generáltak megválaszolatlan kérdéseket, és ez nem kifejezetten segítette a bizalom kialakulását. De ők alapvetően nem oltásellenesek szerintem.
Persze van egy másik réteg is, ők viszont a másik 12 oltás ellen is ágálnak.
De már megint kimaradnak a kérdéskörből azok, akik átestek rajta és védettséget szereztek...
Ugyanúgy megvan a kártyájuk, mint az oltottaknak (más kérdés, hogy 4 hónapra szól csupán és 4 hónap múlva csak ugyanolyan pozitív vérteszt alapján hosszabbítanak újabb négy hónappal).
Az oltottak pedig pampognak, hogy "az nem ugyanolyan".
Én nem az oltás ellen vagyok, hanem ez ellen az oltás ellen.
Tegyék kötelezővé! Haptákba állok és bemegyek az SZTK-ba, kérek ötöt egyszerre, esküszöm!
3
"18 évvel ezelőtt a Sars-Cov-1"
Én akkor kb 23 éves voltam. Hogy nem vettem észre semmit ebből az egészből... ja, akkor nem a fidesz kormányzott.
17
“ Hogy nem vettem észre semmit ebből az egészből... ja, akkor nem a fidesz kormányzott.”
Igen, Ázsia és India egy részén nem a fidesz kormànyzott. Mert ott terjedt el az a járvány…
Milyen szinten kell fideszfóbiásnak lenni ahhoz, hogy ebből is lehessen egy kicsit fideszezni? Durva.
14
Támogatom a válaszodat, pl. anno azt mondták, kettő oltás elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!