Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hol kaptad el a Covidot?

Hol kaptad el a Covidot?

Figyelt kérdés

Vissza tudtad követni, hol kaphattad el a vírust? Pl: Tömegközlekedésen, bevásárlóközpontban, munkahelyen, rendezvényen?

Nyakadba tüsszentettek, megnyaltad a kezed publikus helyen stb.

Csak hogy értsétek egy gépjárműves példa: Ha megyek az autóval, és kátyúba hajtok, döccen egyet, a fejembe azonnal bevillan, hogy na ez drága lesz. És később kiderül, hogy valami alkatrészt kell cserélni, ami amiatt lehetett.

2021. dec. 7. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Óvodás gyerekem hozta haza nekünk. Valahogy tőle nyaltuk be, én 4 napig voltam mocsok állapotban, utána elmúlt. Oltásom nincs.
2021. dec. 7. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember ezt nem tudja, max tippel, ami vagy igaz, vagy nem.
2021. dec. 7. 00:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már a 2020 szeptemberi fertőzésem során sem lehetett megmondani, amellett h alig jártam ki otthonról. Akkor volt napi 3-400 beteg...
2021. dec. 7. 00:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tisztán elmékszem rá, elég egyértelmű volt. Mármint utólag megállapítani.

Hetek óta nem voltam sehol, itthonról dolgoztam, heti 1x mentünk boltba vagy csak simán házhoz rendeltünk kaját (nem félelemből, inkáb blustaságból, ez sosem változik úgy tűnik:D).

Haverokkal szoktunk szerepjátszani és nagynehezen, töb bhónapos tervezés, nyűglődés és késlekedés után sikerült elindítani egy új kampányt. Egyikünknél gyűltünk össze. Villamossal kell átzötyögnöm, emlékeim szerint tök üres volt amikor mentem, szóval kétlem, hogy ott kaptam ovlna el.

Haverokkal (összesen 4en) játszottunk (egy asztal körül ültünk, , talán megittunk egy sört is, de nem biztos) aztán hazajöttem az éjszaka közepén (szintén kb üres járműveken).

Ez volt szombaton.

Szerdán délben abbahagytam a munkát, nem tudtam fókuszálni, lázasnak éreztem magam, de nem volt hőemelkedésem sem. Ezen kívül elkezdett fájni a torkom. Nem volt egyértelműen COVID, mert torokfájás meg láz-szerű nem annyira egyedülálló tünet. Sőt, akkoriban a torokfájás kb rajta sem volt a tünetlistán. De mivel dolgozni nem tudtam, betegszabira mentem és lemondtam a 68 éves apámmal való kertimunkát a hétvégére, biztos ami biztos.

Pénteken elment az ízlelésem és a szaglásom. Ekkor vált egyértelművé. Mondjuk az asszony ennek örült, mert eléggé elszúrta a nagy lábas kaját, mondta, hogy ő tuti nem eszik belőle... nekem meg tökmindegy ugye...:D

Kedden jöttek tesztelni, pozitív lett. Következő péntekre a feleségem is kezdett hőemelkedni meg lerottyanni, de neki negatív lett 2 tesztje is. Pedig leég egyértelműen átment rajta is, ember nem fárad el a puszta létben egy náthától.

Egyértelműen a játékesten kaptam el. És

utólag kiderült, hogy az egyik srác előző nap (pénteken) Lithium nighton volt a Budapest Parkban 500 emberrel táncikálni. Bezzeg neki semmi tünete nem volt..

Az is kiderült, hogy velem párhuzamosan az egyik másik srácnak feltűnt, hogy nem érez szagokat, d enem akart senkinek sem szólni, mert a munkahelyén csak egy hasonló esetre vártak, hogy fizetetlen szabira küldjenek mindenkit.

A 4. srácnak semmi baja nem lett.

2021. dec. 7. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!