Covidos vagyok, és egyre nehezebben kapok levegőt. Másnál is volt ez? 22/L
#18: Nekem is 96 volt a véroxigén, nagyon köhögtem, semmihez nem volt erőm, szarul voltam nagyon. 94 volt a legalacsonyabb, amit mértem.
Egészségesen 98-99 egyebként.
Kórházba tényleg csak a végső esetben szabad bekerülni, sajnos nálunk ilyen az "ellátás".
Szellőztess sokat, feküdj, fordulj oldalra, hasra is, igyál rengeteget. Enni meg azt amit kívánsz, és amennyi jól esik.
Favipiravirt már ne szedd, csak rontasz a helyzeteden.
Az csak az elején használ, ha bármire jó egyáltalán, klinikai teszteken nem tudtak kimutatni semmi előnyét.
Kicsit off és elnézést, hogy a kérdésedre nem tudok válaszolni, de látjátok ezért kérdőjelezem meg ezt az egész oltás dolgot. Annak ellenére, hogy te be vagy oltva kétszer is és azzal hitegettek, hogy ha beoltod magad, akkor biztonságban vagy, védett vagy, most mégis szenvedsz, elkaptad és nagyon beteg vagy.
Akkor magyarázza el nekem valaki, mire jó ez? Ugyanott tartunk. Igen, vannak emberek, akik be vannak oltva és semmi bajuk, ahogy vannak olyanok is, akik nincsenek beoltva és mégsincs semmi bajuk, makk egészségesek (pl én). Vannak olyanok, akik mégis betegek, szenvednek, kórházba kerülnek, az oltottak és az oltatlanok között is. Én esküszöm beoltatnám magam, ha látnám, hogy tényleg kevesebb a megbetegedés és aki be van oltva az vagy nem betegszik meg, vagy tényleg csak nagyon enyhén, mintha nátha lenne. De nem ezt látom.
Nálunk a suliban most beteg egy tanár, elég nehezen oldják meg a helyettesítéseket, pedig be van oltva, többször is (2x vagy 3x, nem tudom). Nem pont az lenne a lényege ennek is, hogy ne legyen online oktatás, lehessen normálisan haladni, ne hiányozzanak annyit se a gyerekek, se a tanárok?
Nyugodj meg először is!!
26.-án lett pozitív a tesztem. 28 éves lány vagyok, oltás nélkül.. Kaptam én is antibiotikumot 6 szemes volt. Beszedtem.Meg C, D vitamint. Volt nekem is 1-2 nap nehéz légzés. Ilyenkor szellőztettem, ooldalt, hason feküdtem. Elmúlt. Ne pánikolj az csak rosszabb. Nézd a szaturációt, és pihenj amennyit csak tudsz, sajnos ez ilyen :( Jobbulást!!
Köszönöm mindenkinek hogy szakítottatok rám időt ês válaszoltatok, mára már sokkal jobban vagyok, de a tegnap elég húzós volt.
#26 Nekem is ez a véleményem, ráadásul a két oltásom után teljesen felborult a hormonháztartásom, annyi gyulladás jött ki a szervezetemben, hogy már valami krónikus betegségre gyanakodták nem tudták mitől gyulladt be egyszerre a fogamtól kezdve a mandulámom keresztül a vesém a húgyhólyagom, a petefészkem, nem tudták megmagyarázni mi a baj. Legutolsó orvosom mondta, hogy oltás miatt lehetett, és szerencsés vagyok hogy nem fajult el jobban, már kórházba akartak vinni. Pedig a pfizert kapják a terhesek is, a 18 évesek is, ezért kértem én is ezt.
Szóval én baromira szívok ezzel az egésszel. Azt hittem legalább ha a covidot elkapom észre se veszem, dehát nem így lett. És 22 éves vagyok semmi alapbetegségem nincs, soha influenza nem vett le a lábamról. Nem vagyok orvos, de szerintem az oltás gyengítette így le az immunrendszeremet. Persze nem tudom bizonyítani, de míg más oltatlan tényleg van hogy tünetmentesen átvészeli, én még oltottan is ilyen sz@rul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!