Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covidos vagyok, és egyre...

Covidos vagyok, és egyre nehezebben kapok levegőt. Másnál is volt ez? 22/L

Figyelt kérdés
Kb 1 hete kezdődött köhögéssel, és enyhén rövid ideig belázasodtam. Pozitív lett a teszt, kaptam antibiotikumot. Azóta csak simán az orrom folyt, meg nem érzek ízeket, de már azt hittem gyógyulni fogok ennyi idő után, de most visszajött a köhögés és egyre nagyobb légszomjam van, ha lehajolok már szinte hörögnöm kell. És mintha szédülnék is, de lehet csak beképzelem. Normális? Más is így van/volt ezzel? Orvost nem akarok hívni mert nem akarom hogy esetleg kórházba vigyenek, főleg az életkorom miatt is szerintem nekem "bírnom kell". Az antibiotikumból alig van már vissza, de nagyon ijesztő ez a nehézlégzés, néha már annyira rossz hogy ki kell mennem a levegőre mert úgy érzem bent nem is kapok oxigént.

2021. dec. 6. 13:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt orvos, és ha kell kórház, másrészt pedig feljelentés az ellen a gyökér állat ellen, aki antibiotikumot adott neked korona ellen.

De leírom így is: Ha most kerülsz kórházba, még jobban kijöhetsz belőle mint Kóbor János.

2021. dec. 6. 13:57
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Légzési nehézségeknél azonnal orvost/mentőt kell hívni!
2021. dec. 6. 13:57
 13/28 anonim ***** válasza:
78%

> Orvost nem akarok hívni mert nem akarom hogy esetleg kórházba vigyenek, főleg az életkorom miatt is szerintem nekem "bírnom kell"

Az ég szerelmére, ne légy már ilyen ostoba! Meg akarszhalni?

2021. dec. 6. 14:00
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet választani: kórház vagy prosectura ?
2021. dec. 6. 14:06
 15/28 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Antibiotikumot mire kaptál?
2021. dec. 6. 14:07
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Az antibiotikum nem használ a koronavírus ellen. Egy telefont szerintem megérdemel a háziorvos, kérdezd meg, mit javasol. Hidd el, jobb, ha most kezelnek, mint hogy megmaradjon ez a nehézlégzéses tünet.
2021. dec. 6. 14:11
 17/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
96%
Antibiotikumot gondolom arra kapott, ha esetleg van vagy később ne alakuljon ki bakteriális fertőzés,de ilyen tünetekkel már orvost azért fel kell hívni, ha kell akkor minden nap, ez így nem állapot, ő szakmája, mondja meg mit tudsz tenni állapotromlás esetén.
2021. dec. 6. 14:12
 18/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a sok választ, azonnal a szomszédommal vetettem is egy véroxigénmérőt, 96ot mutat úgyhogy megnyugodtam.

Nem tudom mire kaptam antibiotikumot, meg se vizsgáltak meg semmi, torkomat se látták mert a gyorsteszt már kimutatta a pozitívat.

algozone-t is kaptam meg covidos orrsprayt de azokat nem váltottam ki, mert nem voltam lázas, meg voltam már függő orrspraytől azóta kerülöm őket.

Az oltást júniusban kaptam.

Ez a légszomj borzalmas, folyton köhögnöm kell tőle, ha később sem múlik el felhívom az ügyeletet, mert tegnap este óta így vagyok :(

Tesómnak írtak fel favirapirt vagy mi az és ő nem szedte be, megmaradt neki de nem merem csak úgy beszedni hogy orvos nem mondta. Talán attól jobban lennék?

Soha nem féltem betegségektől, kiröhögtem ezt az egész covid témát de sosem voltam még olyan beteg mint oltás után, most meg megint jól beparáztam.

2021. dec. 6. 14:19
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd fel a háziorvosod, mondd el neki a tüneteid és kérdezz rá a gyógyszerre is.
2021. dec. 6. 14:22
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vagy fiatal. sajnos fiatalok és gyerekek is kerülnek kórházba, de ha időben kezdik a kezelést akkor megúszhatod, mielőbb orvos!
2021. dec. 6. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!