Covidos vagyok, és egyre nehezebben kapok levegőt. Másnál is volt ez? 22/L
Egyrészt orvos, és ha kell kórház, másrészt pedig feljelentés az ellen a gyökér állat ellen, aki antibiotikumot adott neked korona ellen.
De leírom így is: Ha most kerülsz kórházba, még jobban kijöhetsz belőle mint Kóbor János.
> Orvost nem akarok hívni mert nem akarom hogy esetleg kórházba vigyenek, főleg az életkorom miatt is szerintem nekem "bírnom kell"
Az ég szerelmére, ne légy már ilyen ostoba! Meg akarszhalni?
Nagyon köszi a sok választ, azonnal a szomszédommal vetettem is egy véroxigénmérőt, 96ot mutat úgyhogy megnyugodtam.
Nem tudom mire kaptam antibiotikumot, meg se vizsgáltak meg semmi, torkomat se látták mert a gyorsteszt már kimutatta a pozitívat.
algozone-t is kaptam meg covidos orrsprayt de azokat nem váltottam ki, mert nem voltam lázas, meg voltam már függő orrspraytől azóta kerülöm őket.
Az oltást júniusban kaptam.
Ez a légszomj borzalmas, folyton köhögnöm kell tőle, ha később sem múlik el felhívom az ügyeletet, mert tegnap este óta így vagyok :(
Tesómnak írtak fel favirapirt vagy mi az és ő nem szedte be, megmaradt neki de nem merem csak úgy beszedni hogy orvos nem mondta. Talán attól jobban lennék?
Soha nem féltem betegségektől, kiröhögtem ezt az egész covid témát de sosem voltam még olyan beteg mint oltás után, most meg megint jól beparáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!