Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az antivaxeresek tényleg ezen...

Az antivaxeresek tényleg ezen a szinten vannak szellemileg, mint ez a Fórizs?

Figyelt kérdés

Volt egy antivaxer tüntetés ahol részt vett ez a Fórizs... először ott ordibált hogy beszélni akar mert ő gyűjtötte az adatokat (nyílván mert az egész a hírnév miatt van)

Aztán jött a csúcs mikor szót kapott... Bill Gates az ufokkal paktált le ezért van ez az oltás dolog..

Aztán repülök konzdenz csíkot húztak az égen és ott kiabált hogy figyeljetek ott chemtraileznek minket..

[link]

2021. dec. 5. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Nyilván igazad van, mert dogmatikus vagy, mint a vallások zöme és mint az akadémikusság (a hatalom által pénzelve).

Le a kalappal előtted, kérdező. Ellenvéleményen nem gondolkodsz el, hacsak nem látszólag-másik-oldalonállókét, és inkább a hozzáállásoddal támogatod a diktatúrát. Csak gratulálni tudok, eszmecserét nehogy folytassál másokkal korrekt módon, mert még a végén rájönél az igzságra.

Köszönjüök értékes, véletlen sem propaganda jellegű ál-kérdésed.

2021. dec. 5. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Kb. annyira gyengécskék szellemileg mint te és a hozzád hasonló okostojások akik napi szinten írják ki a provokáló kérdéseiket.
2021. dec. 5. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
Igen, szellemi fejlődésben alulmaradt emberek ezek, kivétel nélkül.
2021. dec. 5. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Neked tényleg abból áll az életed, hogy napi több kérdést írsz ki, hogy az "antivaxeresek" mennyire hülyék?? A saját házad táján kéne inkább söprögetned. Szánalmas, amit csinálsz.
2021. dec. 5. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván nem hiszünk el minden szart, így meg se nézem a linkedet. Ennél jóval hitelesebb források vannak, amiből tájékozódunk. Én személy szerint inkább ezeket nézem:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. dec. 5. 20:17
 6/7 Alex Fly ***** válasza:
23%
Igen, ennyire...
2021. dec. 6. 00:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Hmm.. azért sok elgondolkodtató dolgot mondanak. Azt ugyan nem merném kijelenteni, hogy mindenben igazuk van, de felmerül egy alapkérdés az egész vírusmizériával kapcsolatban, hogy miért is kell adatokat eltitkolni folyamatosan? Miért nem tudhat ezekről a közvélemény?

Inkább az a hülyeség, hogy a tüntetés tematikájához nem kifejezetten illő dolgokra hívják fel a figyelmet és sokszor kitérnek, mint az elektroszkóp mutatója. Chemtrail meg UFO-k.. lőtéri kutyát nem érdekli, ha az oltás a fő csapásirány meg a vírus, akkor ezt a vonalat vesézzék ki. Ne csapongjanak!

Másrészt én mondhatni rendszeres nézője vagyok, de a stílus időnként valami egészen elképesztő, ijesztő és visszataszító.

Talán érthető, hogy nem szereti, ha beléfojtják a szót, vagy nem tapsikol, ha kvázi bántalmazzák, de amikor magából kikelve üvöltözik, folyamatosan vitába keveredik az egyébként valószínűleg hasonló nézeteket valló emberekkel, aztán meg szinte naponta lehurrogja és hibáztatja a magyarokat, mondván ez mind miattatok van, mert ti gyáva magyarok nem jöttetek ki és hasonlók, akkor nem tudom, hogy miért arra számít, hogy több tízezren melléállnak.

Én szeretnék vele beszélgetni, csak hogy megtudjam mit miért gondol úgy ahogy és milyen bizonyítékai vannak pro vagy kontra, mert annak ellenére, hogy hajlandó vagyok elhinni, amit mond, azért lenne pár olyan kérdésem, amire még sose válaszolt. De hát nyilván nem megyek oda egy oroszlánhoz, amelyik egy általa támadásnak vélt félmondat vagy szó hallatán bármikor letépi a fejedet, holott előtte meg kedélyesen elbeszélgettetek.

Azért kutatóorvosként gyógyszermellékhatásokat vizsgálva láthatott olyasmit, amit esetleg mások nem és talán a következtetései alakították ki a jelenlegi gondolkodásmódját. Azért azt erősen kétlem, hogy hülye. Én a helyében inkább óvatosabb lennék bizonyos kérdésekben.

2022. jan. 1. 05:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!