2. pfizer oltás tönkrevágott, 3. oltásként csakis kínait vagy oroszt, lehet még kapni őket?
Nekem 2 pfizer után pfizert és janssent ajánlották fel.
Pfizert kértem. Nem koktélozok. Egyébként sem volt 1 napig tartó karfájáson kívül semmi bajom vele.
Így hogy a 3. is bennem van ugyanaz... karfájás volt és kész.
Én is - akárcsak a 2.hozzászóló - 3 db Pfizert kaptam eddig, az utolsót 2021.november 23-án, azaz 12 napja.
Azt eldöntöttem, hogy - bár nem mérettem ellanyagszintet - most, 3 Pfizer után egyelőre, úgy legalább jövő ilyenkorig - biztosan nem veszek fel - a koronavírussal kapcsolatban - újabb, azaz immáron 4.oltást, főleg annak "fényében", "tükrében" nem, hogy azt lehet hallani, hogy a Fidesz állítólag kiszállt az európai vakcinabeszerzésből (ezt meg tudja valaki erősíteni, vagy cáfolni), bár olyanokat is lehet hallani, hogy - gondolom egy többek között emiatti választási bukástól tartva - időközben visszakönyörögték magukat. Nem tudom, erről tudtok valamit?
Ez a Fájzer, állítólag grafén-hidroxid van benne:
"Ha gyenge az imunrendszered akkor visszont beteg lehetsz töle. "
Voltam koronás még az oltás előtt az első hullámban, fél napot fájt a torkom és ennyi volt.
Így van, hazai, magyarországi környezetben például, talán a kínai rendszerű még segíthet.
pastebin.com/pkHxz2ti
Pont oz, talán segít. Kínai. Magyarországi. Bízd magadban, talán helyesen döntesz. Vagy ne bízz magadban, majd eldöntöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!