Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Gibraltár bizonyítja hogy az...

Gibraltár bizonyítja hogy az oltás működik, mivel ott 100 százalékos a beoltottság?

Figyelt kérdés

Egy időben pont az oltásellenesek példálództak Gibraltárral, de mostmár befogják kis szájukat mert szépen lehet látni hogy az a kis emelkedés eléggé megy lefelé már és elég gyenge volt ez a hullámocska, de be is ismerték, hogy ez az emelkedés az oltatlan gyerekek miatt van.

Halálozás meg szépen mutatja hogy október óta senki nem halt meg covidban és így is kevés halott volt.

[link]

2021. dec. 4. 14:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Kedves #9.

Értelmezd akkor a grafikont és meglátod, hogy mi a szitu. :) Eddig nem sikerült, úgy tűnik.

Nem mellesleg. A legtöbb oltást december vége - január elején kezdték meg mindenhol a világban, épp akkor kezdődött egy kiemelkedő a halotti hullám illetve pont akkoriban kezdett el egyre jobban mutálódni a vírus.

Olvasson ki mindenki azt, amit akar ezekből az adatokból. Nem vagyok konteó hívő, tudományos fokozatom is van (Msc) de ezekben a covid vakcinákban egyáltalán nem bízom. Bár nem vagyok biológus, sem virológus de azért "furcsa", hogy minél jobban és többen oltatják magukat, annál extrémebb variánsok kezdenek megjelenni (veszélyesebbek, fertőzőbbek, jobban terjednek stb).

Lehet néha a józan paraszti ésszel többre menne az emberiség. :)

Üdv, #1-es.

2021. dec. 4. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Ha egy egyszerű grafikon értelmezésére nem megy, akkor kötve hiszem, hogy van bármilyen diplomád is.

Itt egy ábra:

[link]

"Érdekes" módon akkor kezdett el csökkenni a halottak száma, amikor elkezdett növekedni a teljesen beoltott emberek aránya, és azóta sem volt soha annyi halálozás mint akkor. Elvétve 1-1 eset. Ezen nincs nagyon mint "kiolvasni", ez nem egy cigánykártya, hogy jósoljon belőle az ember és értelmezze úgy, ahogy akarja.

Ha nem működnének az oltások, sőt az hozza létre a mutációkat, akkor:

-Hogyhogy közel 0 a halálozások száma a teljes átoltottság óta?

-Hogyhogy nincs Gibraltári variáns, aminek elvileg(?) ki kéne kerülnie a vakcinák

általi védelmet, hiszen ennél jobb hely elvileg(?) nincs a mutálódás számára?

-Hogyhogy olyan helyeken jelentek meg az aggodalomra okot adó variánsok, ahol:

A: alacsony, vagy 0 az átoltottság

B: Még az oltások előtt fedezték fel őket?

Forrás: [link]

Várom a válaszokat.

Az ilyen "nyisd ki a szemed" "gondolkodj" "keresgélj az interneten" "nem akarok neked semmit bizonyítani" meg a szimpla konteós dolgokat mellőzzük légyszíves. Ha szerinted igazad van, akkor tudod bizonyítani, ha meg nem, akkor nem. Tényeket, ne mellébeszélést.

2021. dec. 4. 21:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Ember, az előbb írtam le. Attól, hogy süsü vagy és nem tudod felfogni, az nem az én hibám. Te azt olvasod ki, hogy működnek, hát erre most mit mondjak. Hidd azt. :)

"-Hogyhogy olyan helyeken jelentek meg az aggodalomra okot adó variánsok, ahol:

A: alacsony, vagy 0 az átoltottság

B: Még az oltások előtt fedezték fel őket?"

Na várjál csak, hogy is van ez az omicron esetében például? Dél-Afrikába beutazó 2-3x oltott személyekben mutatták ki! Ne fogd arra, hogy oltatlan terület, mert még hamarabb kiderült xD

Van msc diplomám, tudom értelmezni a grafikont. :) Az, hogy Te másképp látod, egészségedre, nem az én gondom. Nem mondom, hogy teljesen hatástalan (minimális van de ez nem ment meg semmitől), de ha már ennyire fanatikusa vagy annak a h*lye vakcinának legalább annyit felismerhetnél, hogy az alap vírusra kifejlesztett vakcinákat osztogatják olyan variánsok ellen, amelyekre tudományosan ki lett mondva, hogy jóval gyengült a hatásosságuk azokkal szemben.

Nem vagyok konteó hívő, mindkét oldal konteóit elutasítom, vagy azt hiszem el, amit látok és tapasztalok. Az alapján nálam az jött le, hogy nem hatásosak a vakcinák. Engem nem érdekel a propaganda, sem az ellentetje. Illetve l*szarom bárki véleményét, ha abban nincs észérv/ráció.

2021. dec. 4. 21:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Szóval, ha jól értelmezem, akkor tied a #13 #11 és az #1 hozzászólás.

#1 hozzászólásod:

"Nem tudom, hogy ebben az "oltás hatékony, működik" konteóban meddig hisznek még az emberek."

Tehát szerinted nem működik. konteó az egész.

"sem a fertőzöttséget, sem a terjesztését, sem a halálozást - ezt talán picit idővel majd csökkenti, de eddig nem nagy remény szól mellettük"

1. Lusta vagy megnézni azt, amit a #9-es hozzászólásban linkeltem, de ennek ellenére nyomod magadból a hülyeségeket, de leírom mégegyszer. 85%-os teljes populációra (0-100 éves kor) vonatkozó átoltottsággal kb. 50-50% az oltott-oltatlan arány a pozitív teszteket tekintve. Tehát a 85% (~29000 ember) produkál ugyanannyi pozitív tesztet mint a maradék 15% (~4000 ember). Tehát igenis véd az oltás ilyen tekintetben is.

A dolgok hatásosságánál nyilván mindenkinél más a küszöb, de azt tagadni "nem működik", úgy hogy mióta 100%-os az átoltottság, összesen 6 haláleset volt (2021. március közepe), azelőtt 0%-os átoltottságnál (mivel január 31. előtt nem volt 2x beoltva senki) pedig ~90, azért erős túlzásnak érzem. 90 vs 6 (93%-os csökkenés, ami valóban nem 100% az tény.)

2. " A legtöbb oltást december vége - január elején kezdték meg mindenhol a világban, épp akkor kezdődött egy kiemelkedő a halotti hullám illetve pont akkoriban kezdett el egyre jobban mutálódni a vírus."

Megint lusta vagy elolvasni (vagy nem tudod értelmezni) a #12 hozzászólásomban adott linket. Az alfa, béta, gamma, delta variánsokat 2020 decembere előtt azonosították, oltások sehol nem voltak még.

"Na várjál csak, hogy is van ez az omicron esetében például? Dél-Afrikába beutazó 2-3x oltott személyekben mutatták ki! Ne fogd arra, hogy oltatlan terület, mert még hamarabb kiderült xD"

Ez meg szimpla hazugság.

[link]

[link]

Jajj bocsánat, valóban, lehet nem Dél-Afrika, hanem Botswana a kiindulási hely. Én kérek elnézést.

Továbbra is várom a választ, hogy az alfa-béta-gamma-delta variánsok hogyan alakultak ki, miközben a közelben sem voltak az oltások, amikor megjelentek ÉS miért nem jelentek meg variánsok a magasan átoltottsággal rendelkező régiókból, miközben szerinted pontosan onnan kellene jönniük, ott zajlanak a mutációk.

Illetve még mindig kérdezem, hogy mi az oka, hogy közel 0 a halálozások száma Gibraltárban a teljes átoltottság óta, ha nem az, hogy az oltások működnek.

Behozod a propagandát ide, miközben 1 ilyen cikket sem linkeltem, csak adatforrásokat és a WHO-t. Nem a propagandáról beszélgetünk, hanem adatokról.

2021. dec. 4. 22:25
 15/18 anonim ***** válasza:
11%

"Továbbra is várom a választ, hogy az alfa-béta-gamma-delta variánsok hogyan alakultak ki, miközben a közelben sem voltak az oltások, amikor megjelentek"

Tudod, mi a közös azokban az országokban, ahol először kimutatták ezeket a variánsokat? Mindegyikük az AstraZeneca vakcina klinikai kísérleteinek helyszíne volt 2020 nyarán/őszén (Indiában Covishield néven fut a helyileg gyártott AstraZeneca oltás), továbbá mindegyik országban jelentős mennyiségű AstraZeneca oltást adtak be. Elgondolkodtató.

2021. dec. 5. 00:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Az első új variáns Angliában alakult ki mindeki tudja, pontosan az oltások megkezdése után. Csak szólok. Amúgy meg a variáns az úgy működik, hogy aki keres talál, ha mindegy egyes mintát szabályosan rendszeresen vizsgálnának, izolálnák belőle a kórokozót már az ezredik variánsnál tartanánk.
2021. dec. 5. 08:36
 17/18 anonim ***** válasza:
18%

"Az első új variáns Angliában alakult ki mindeki tudja, pontosan az oltások megkezdése után. Csak szólok. Amúgy meg a variáns az úgy működik, hogy aki keres talál, ha mindegy egyes mintát szabályosan rendszeresen vizsgálnának, izolálnák belőle a kórokozót már az ezredik variánsnál tartanánk."

Látom az értelmezés neked sem az erősséged.

[link]

Alpha (Brit) variáns legelső mintáit 2020. szeptemberében mutatták ki. Sehol nem voltak még tömeges oltások.

Arra meg hadd ne reagáljak, hogy az AZ oltás okozza a mutációkat...

2021. dec. 5. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
A buta antivaxereket úgyse fogod tudni meggyőzni bármiféle adatokkal. Soha.
2021. dec. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!