Teszteltek HIV-re?

Figyelt kérdés

Azért mentem el, mert elkezdtem köhögni, fájt a torkom stb, és a nyelvem is fehér lett.

Az eredmény negatív lett.

Olyan ugye nincs, hogy túl korán mentem volna. Ha pont a megjelenő tünetek miatt mentem, akkor olyan nincs hogy még túl korai lett volna igaz?

2021. dec. 4. 11:42
 1/7 A kérdező kommentje:
vérvételes volt a vizsgálat
2021. dec. 4. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Rendszeres véradó vagyok, ezért folyamatosan tesztelnek minden véradáskor. Szóval a véradás a legegyszerűbb módja.
2021. dec. 4. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

A véradás a legegyszerűbb és legostobább módja. A véradás nem HIV szűrés, aki úgy sejti fertőzött lehet, ballagjon el egy HIV szűrésre, ne a méregdràga véradást használja erre fel!

Ráadásul a véradás nem anonim, rögzítik az eredményt, és eléggé sokà kapsz levelet ha van valami…

2021. dec. 4. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

"Olyan ugye nincs, hogy túl korán mentem volna."

De van. A teszt kb. 6 hét után mutatja ki. Ha tegnap elkaptad, akkor még túl korán mentél.

2021. dec. 4. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Covid tesztre menj inkább!
2021. dec. 4. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
3: Amikor magas volt a vérzsír számom, 1 hét múlva várt a levél. Amúgy meg telefonálnak, ha komolyabb a baj.
2021. dec. 4. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:

#6:

Nekem bő egy hónappal később jött levél, konkrétumok nélkül, hogy menjek be a Péterffybe. Be is xartam h mi van.

Csak helyben mondtàk hogy magas volt a vérzsír szintem, lehet hogy bekajáltam előtte hasábburgonyát, töltött káposztát vagy hasonlót. Nem emlékszem mi volt?

Mondtam, hogy ne röhögtessen, a tegnapelőttre nem emlékszem 😀

Tehát nem feltétlen jön “hamar” levèl, de elhiszem, hogy hívnak, ha nagy a gixer.

Mindezek ellenére fenntartom, hogy a véradás nem hiv teszt!

2021. dec. 4. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!