Akinek mostanában volt igazolt covidja, annak milyen tünetei voltak?
Soroljam? 🤣 Sorolom..
Semmi különös nem volt.. Nov 20.án főztem takarítottam még is éreztem hogy valamiért hulla vagyok.. Na aztán estére hirtelen láz de úgy hogy szakadt a víz rólam. Ez szombat volt, vasárnap ugyanígy voltam.. Hétfőn hívtam orvost, tutti kovid.. Pedig csak lázam volt akkor még semmi más. Majd hétfő délbe enni kellett volna a gyógyszerre, hát nem bírtam, semmit.. Étvágytalanság.Kedd reggel már láz nem volt, helyette olyan erős torokfájás volt hogy hihetetlen. Csúnya piros foltos volt a nyelvem is. Feküdtem csak. Szerda már orrfolyás fejfájás, szemfájdalom, mintha égett volna a bőröm fájt ha a ruha hozzáért. És akkor estére megjelent az íz, szagvesztés. Azon a héten pénteken pozi teszt. Vas1árnap telik le a karantén. Azóta nincs tünet csak extra fáradtság illetve nem olyan vagyok mint régen :(
Most kedden lett pozitív a hivatalos gyorstesztem. Van két Astra Zeneca oltásom. 5 napig náthás voltam, 37.2 fokos hőemelkedés.
Páromnak 2 Szputnyik mellett 5 napos nátha, lázzal.
13 éves oltatlan lányom enyhe megfázásos tünetekkel, a 9 évesem kb. három tüsszentéssel letudta. Nekik a PCR tesztjük lett pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!