Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 3. Pfizer oltásnak lehet...

3. Pfizer oltásnak lehet mellékhatása a hasmenés? Vagy elrontottam a gyomrom?

Figyelt kérdés
Ma fél 11 körül kaptam az oltást.
2021. dec. 3. 20:44
1 2
 11/15 Alex Fly ***** válasza:
@14: és azt miért nem írod ide, hogy hány tízmillió esetből lehetséges egyetlen, amelynél elképzelhető, hogy közrejátszik az oltás? Ja és konkrétan melyik oltás a sokból?
2021. dec. 4. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:

16 Alex Fly

Például: [link] de nem egy ilyen eset volt már, nekem a szomszédom 3 házzal arrébb kapott agyvérzést 3. oltás után, azóta a bal oldala lebénult.

A faluban sok idős ember van, 2-3x oltottak közül már nem egy embert temettek el, egy kedves idős nénit, akinek vásárolni jártam, őt a 2. oltás vitte el, Astrazenecát kapott, trombózis végzett vele, tüdőembóliával.

2021. dec. 4. 22:56
 13/15 Alex Fly ***** válasza:
@17: na ez már legalább valami konkrétum. A sok millió Janssennel beoltott között találtak egyet, ahol lehet összefüggés. Ezzel szemben áll az ugyanennyi COVID-fertőzöttek legalább öt nagyságrenddel nagyobb halálozási aránya...
2021. dec. 5. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Az egészségügyben már a harmadik oltás is kötelező. Akik az összeesküvés elméletekben hisznek akkor ők szerintük mit kellene csinálni hisz előbb vagy utóbb mindenkit rákényszerítenek, és ez nem csak Magyarországon van így sőt van ahol nagyobb a szigor.

Abban egyetértek, hogy nagyon sok a megválaszolatlan kérdés, amire én nagyon kiváncsi lennék az az hogy ez a covid 19 az eredeti koronavírusnak a természetes mutálódása vagy egy laborban hozták létre, ha laborban született akkor mi célból csinálták na meg hogy véletlen szabadult el vagy szándékosan engedték e ki.

Valószínű, hogy nem fogunk erre hiteles választ kapni soha.

A másik nagy kérdés, hogy a vakcinákat kik alkották, azok akik a vírust is, vagy a másik oldal.

2021. dec. 6. 09:55
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Azon túl, hogy tudjuk a forrást, azon túl nem fogunk semmit tudni. Az USA és Kína egyaránt hibásak a sztoriban, de szerintem Kínának nagyobb volt a felelőssége és őket valamivel jobban lehet hibáztatni.
2021. dec. 6. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!